Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chce miec kolezanki

jak zalozyc popularny topik i nawiazac znajomosci?

Polecane posty

Czesc dziewczyny, co porabiacie w ten piekny, letni, słoneczny i ciepły czwartek? :P

Avida, to może byś pokazała swoje zdjecie slubne...? Lubię oglądać ślubne fotki - bije z nich zawsze jakieś takie piękno i szczęście :)

Cześć dziewczyny. Mam chwilkę wolnego bo tatuś postanowił troszkę pozajmować się synkiem:) Za chwilkę będzie duszenie kota czyli obcinanie mu pazurków;)

Avida, na pewno się ureguluje. W końcu Gabrysia jest jeszcze malutka:) Clasissa, co do przygotowań ślubnych to zgadzam się z avidą:) Ja 20 sierpnia świętowałam 2 rocznicę ślubu kościelnego a 4 grudnia będzie 3 rocznica cywilnego;)

U mnie na pewno nie bedzie tak wspaniale... Jestem małą panikarą i zawsze widzę 100 najczarniejszych scenariuszy. Nie mam nawet żadnej wizji jak to wesele powinno wygladac. A najgorsze jest to... to że... nie umiem tańczyć!! Dziewczyny, to mnie naprawdę przeraża - cała noc na parkiecie, 100 par wlepionych we mnie gał, a ja ruszam się jak ciężki kawał drewna, totalne zero wyczucia rytmu :(

Gość
aaaa, to \'no to co\' to bylam ja :D to moj nick ze slubow :) a ostatnios obie przypomnilam, ze mialam tu tez zarezerwowany \'avida\' (ten lubie i uzywam na innym forum o ciazach :) jakos sie do niego przywiazalam :) ) no i na ciazach tego uzywam :) a ze pisalam wczesniej na swoim topicu na slubach to automatycznie tu mi sie ten nick wklepal :) jak kiedys na slubach zalozylam ten swoj topik to wpisalam \'no to co\' bo to mi do glowy przyszlo :D potem probowalam zmienic na avida swoj profil, ale tam mnie juz dziewczyny po \'no to co\' kojarzyly dobra, zamotalam :) skoro kiedys przez ten balagan, ktory sama narobilam przy rejestracji, mam dwa nicki, tu wole \'avida\', bo ten nick lubie :P ale wyjasnien... :) i po co to? i tak wiedzialyscie, ze to ja :D Clarissa- zdjecia moge Ci przeslac, ale na maila- juz na slubach przekonalam sie, ze na kafe panuje wielkie chamstwo niektorych pomaranczy i zdjec na tym forum nie bede pokazywala- co innego na forach, gdzie kazdy musi byc zalogowany- tam jest inna kultura :) jesli chcesz kilka fotek- podaj maila :) przesle w wolnej chwili, bo teraz dziecie mi sie drze ;)

Avida mój mail to nonah@o2.pl - będzie mi miło jeśli prześlesz foteczkę :) Ja nie pozostanę dłużna żeby było sprawiedliwie :) A w ogóle to fajnie by było zobaczyć was wszystkie :D Także zachęcam do pokazania buziek ;)

Jestem za! Zaraz ci wyślę kilka moich zdjęć - ze ślubu i aktualnych:) A propos autoryzacja już działa;)

Santia, dzięki za fotki, wysłałam kilka swoich, innym chętnym dziewczynom tez wysle ale oczekuję w zamian tego samego od nich :D Na niektórych zdjęciach jestem z przyszlym mężem to od razu powiedzcie co myslicie hehe - czy ładne dzieci z tego będą? ;) Pojawia sie tez tajemnicza blondynka, ktora jest siostrą mojego R. (podobni do siebie, co?) :) Pozdrawiam i śle buziaki :*

Gość
Clarissa- wyslalam :) nie mialam czasu wybierac, wiec wyslalam sporo- wybacz ;) czekam na Twoje! :) santia- moge zobaczyc Twoje slubne? :) moj mail: dominika_c@o2.pl jesli bedziesz chciala moje to tez Ci wysle :) dobrej nocki dziewczyny!

Avida - dzięki :) Jakoś tak fajnie mieć przed oczami wasze buzie przy czytaniu komentarzy, to trochę tak jak byśmy się znały naprawdę :D Wasze ślubne fotki są śliczne :) Ja swoje weselne mogę wam niestety wysłać dopiero za rok - mama nadzieję że jeszcze będę miała szansę sie z wami tym podzielić!! ;) Śpijcie dobrze, do jutra!

Avida, właśnie wysłałam. Kilka aktualnych i ślubnych:) Clarissa - ja z niecierpliwością czekam na Twoje zdjęcia;) Ślub za rok a data już wyznaczona?;)

Santia, nie dostalas zdjec??? Już wczoraj wyslalam... O Boże, to kto je dostął...? :/

Wysłałam ponownie :) Mam nadzieje ze tym razem dojdą bo nie chciałabym żeby wpadły w obce ręce przypadkiem... Avida, a ty dostałaś? PS. Data wyznaczona na 02.08.2008 i wszystko co trzeba już zaklepane :D (pisałam o tym wcześniej) Buźka

To już tylko miłe chwile przed Tobą;) I pewnie odrobina stresu:) A zdjęcia dostałam. Napisałam, że czekam z niecierpliwością ale to było do tych ślubnych;)

Gość
Clarissa, Santia- fotki dostalam, dziekuje :) odpisalam Wam zreszta ;) hmmm, przypomnialo mi sie cos ktoras z dziewczyn pisala tu gdzies przy okazji cos o chodziku- nie wiem ktora z Was to pisala, ale... nie chce sie wymadrzac, kazda mama postepuje w koncu jak uwaza, ale chodziki sa odradzane generalnie przez lekarzy Ogladalam ostatnio program, w ktorym lekarz pediatra o tym mowil, ze serdecznie odradza, bo w chodziku nie pracuja wszystkie miesnie, poza tym nie dziala zmysl rownowagi itp. Zeby nie bylo- tak tylko wyrazilam swoje zdanie :) milego weekendu kobitki!

Avida, mieszkasz gdzieś nad samym morzem? Bo te twoje plenery ślubne są po prostu boskie! Na plaży, na łódce... Ty farciaro, a ja będę miała zdjęcia robione w zapyziałym parku ;)

Gość
otoz nie :) cale zycie mieszkalam w warszawie od pol roku pod :) po slubie jechalismy nad morze, szkoda mi bylo zostawac dzien dluzej, zeby plener robic- szkoda tez bylo wracac wczesniej z urlopu- fotograf do nas wiec przyjechal doliczajac do kosztow koszt benzyny- ze ma na gaz to tak drogo nie doplacilismy :) widzialam wczesniej u niego zdjecia pary, ktora miala nad morzem- zakochalam sie w tych fotkach :) a ze dodatkowo kocham morze postanowilismy zaszalec :) a co, slub jest raz ;) my juz po porannym guganiu z gabi, zmykamy do mojej babci na swieze powietrze- las, laki- dla gabi to raj :)

Cześć, dziękuję za zdjęcia:) Twoja Gabrysia też jest słodka:) Na kilku zdjęciach bardzo przypomina mi moją sąsiadkę - też Garbysię;)

Mikaa, baw się dobrze na weselu! :) Ale ubierz się ciepło bo tych upałów coś nie widać ;) A jeszcze co do wymiany zdjęć to czemu tylko 3 z nas włączyły się do akcji? Dziewczyny, pokażcie się! :D

Cześć! A ja nadal mieszkam w Warszawie:) Avida a dokąd się wyprowadziłaś?

Gość minnna
To o czym jest ten topik???

czesc dziewczyny nie bylo mnie troche, zalalo kable na dworze i nie mielismy internetu przez kilka dni, ech, ta pogoda :( myslalam ze bede miala sporo czytania ale widze ze topik stanal w miejscu :( szkoda :(

Cześć Danusiu! Ja czasem zaglądam ale jakoś nie ma z kim pogadać.

czesc dziewczyny jest tu ktoras z was ja wlasnie zaczelam przygotowania do sobotniej imprezki urodzinowej i padam z nog na weselu bylo super fakt ze pogoda byla paskudna lalo wialo i ogolnie nie milo ale za to zabawa byla suoer ja tez poprosze o wasze zdjecia aishaa@op.pl odwdziecze sie tym samym tylko poszukam moich slubnych bo na kompie to mam tylko z tegorocznych wakacji :)

Mikaa, wysłałam i czekam na rewanż :) Kurczę, tobie to dobrze, co tydzień impreza :D A czyje urodzinki?