Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chce miec kolezanki

jak zalozyc popularny topik i nawiazac znajomosci?

Polecane posty

3 miesiące. Ja idę teraz z Jacusiem na spacer. Jest trochę zimno ale przynajmniej nie pada.

my też sie wybieramy na spacerek... ja już gotowa, a mały piszczy więc zaraz się obudzi :D

czesc wszystkim :) my dzisiaj rano troche zaspalysmy, ale fajnie, wczoraj mala meczyla mnie az do polnocy, masakra :O ale juz jest wyspana i szczesliwa, i ja tez ;) no tak, ja zawsze przegapiam wasze wieczorne pogaduszki :( jesli chodzi o moj drugi topik, to bylo wieki temu, jeszcze wtedy udzielalam sie tylko czasem na ogolnej, a o dzidziusiu to nawet nie myslalam :D chyba juz ten topik nie istnieje, no bo tyle lat... przymierzam sie teraz do stworzenia albumiku w sieci, przegladam fotosik ale szczerze powiem, ze troche sie waham czy umieszczac zdhecia w internecie. nie chcialabym zeby trafily w niepozadane lapy :O ale to tylko ja sie tak schizuje, bo mnostwo ludzi przeciez to robi i jest ok...

dziewczyny coś mi nie wchodzi ostatnia stronka :/ na spacer jeszcze nie poszliśmy, bo zaczęło padać, ale już przestało...

dziewczyny coś mi nie wchodzi ostatnia stronka :/ na spacer jeszcze nie poszliśmy, bo zaczęło padać, ale już przestało...

My już po spacerku. Jest strasznie zimny wiatr a na dodatek Jacuś zrobił się głodny. Danusiu, na fotosiku możesz udostępnić zdjęcia tylko wybranym osobom.

santia fajny maluszek :) ale strasznie szybko urosnie, ja lapie sie na tym, ze zaczynam tesknic za takim slodkim niemowlaczkiem:) a moja mala juz 8 m-cy... ja sie przymierzam do fotosiku zauwazylam ze duzo mamusiek ma tam swoje fotki. moze wieczorem bede miala troche czasu zeby sie tym zajac...

Ja właśnie zrobiłam eksperyment i okazało się, że jak się zaznaczy opcję \"album prywatny\" to on się nie wyświetla wszystkim - tylko po zalogowaniu:) Ja już się nie mogę doczekać aż Jacuś podrośnie - chociaż troszkę:) Na razie cieszę się, że już tak szybko nie przybiera na wadze... Na początku było 1,5kg na miesiąc, teraz już tylko 700g:)

czesc dziewczynki ja wlasnie dotaralam do domku dzis troche wczesniej niz zwykle i zaraz zabieram sie za obiadek bo obiecalam mezusiowi lazanki a tak mi sie ich nie chce robic najchetniej to bym sie polozyla spac :) ta dzisiejsza pogoda mnie dobija ale na szczescie jeszcze nie pada

ja tak z doskoku teraz bo gotuje obiadek i szukam czegos na impreze urodzinowa musze sobie przygotowac jakies szybkie menu zeby nie bylo zbyt duzo roboty przy tym wiec przegladam sobie stronki z przepisami :)

A ja właśnie mam chwilę czasu bo Jacuś śpi. Zdecydowanie na brak przepisów w internecie nie można narzekać więc na pewno coś znajdziesz:)

czesc mikaa :) jesli chodzi o obiadki to mi sie juz wyczerpaly pomysly ale ktos zalozyl na tym forum topik o szybkich i prostych daniach i chyba skorzystam z niektorych, nie chce mi sie juz za bardzo wymyslac :P

ja obiadki to najczesciej jakies szybkie albo zupe bo mozna dzien wczesniej ugotowac na wymyslne dania nie mam czasu niekiedy w niedziele jak mam troche wolnego to cos kombinuje bo lubie gotowac ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu a cos trzeba jesc :)

Danusiu, może wiesz jako bardziej doświadczona mama, od kiedy można dziecku podawać coś innego do jedzenia niż tylko mleko?

Gość
🖐️ mozna sie dolaczyc? :) jestem mama 2,5 miesiecznej Gabrysi i chetnie z Wami pogadam! przed przygotowaniami do swojego slubu zalozylam 1,5 roku temu topik na forum o slubach- cieszyl sie duza popularnoscia i do dzis gadamy z niektorymi dziewczynami- ale ze one nie wszystkie sa mamami, nie chce ich za bardzo zadreczac tym, czym ja aktualnie zyje ;) tu jak sie doczytalam tez nie wszystkie jestescie mamai- ale najwyrazniej tematyka Was interesuje, wiec to co innego :) :) santia- karmisz piersia czy modyfikowanym? jesli piersia to do 6-tego miesiaca karmi sie wylacznie piersia. A jesli karmisz sztucznym mleczkiem to wiem, ze troche wczesniej rozszerza sie diete, bodajze w 5-tym miesiacu- ale tu nie jestem pewna na 100%, wiec jakby co to sie upewnij :)

Witaj avida. Też tak słyszałam. To czeka mnie jeszcze 3 miesiące karmienia piersią (wyłącznie). Pytam się bo na jednym topiku przeczytałam, że mamusia 3 miesięcznej dziewczynki poszła kupić jabłuszko, jako pierwsze \"nowe\" danie...i wydało mi się to dziwne.

czesc avida🖐️ ja tez mam gabrysie:) santia - tak jak mowi avida: jesli karmisz piersia to mozesz rozszerzac diete od 7 m-ca, a jesli mlekiem modyfikowanym to od 5. no i przez pierwszy rok, a przynajmniej do 10 m-ca nie powinno sie podawac produktow ktore wywoluja alergie, zwlaszcza tych na bazie glutenu.

Cześć dziewczyny :) Widzę że nie tylko ja dziś bez energii do życia - pocieszjące! Okropna pogoda. Witaj avida, nasza nowa forumowiczko :) A tych natrętów od 3D-White to bym najchętniej... wrrrrrrrrrrr!!!!

Gość
Danusia- czytalam wczesniej, ze i Ty masz Gabrysie :) czy Twoja tez jesty taka charakterna i zcasem niesforna? :) Clarissa- mnie taka pogoda dobija, doslownie :o co roku mam to samo- kiedy konczy sie lato i powietrze zaczyna pachniec zimna jesienia moj nastroj gruntownie ulega obnizeniu- chwilowemu, bo chwilowemu, ale nie znosze tego :( kocham wiosne i lato i na te pory zawsze czekam :) co prawda zima bywa piekna, ale mi wystarczyloby jej 2-3 tygodnie, zeby sie nia nacieszyc :) czytalam, ze planujesz slub :) - piekne chwile przed Toba :) 🌻

Gość
czy ktoras ma dobry pomysl na jakas smaczna i szybka kolacje na wyjatkowa okazje jaka jest rocznica slubu? :)

no moja gabrysia to indywidualistka od urodzenia. ;) az sie boje co bedzie jak zacznie chodzic :D kiedy masz rocznice avida? i ktora to juz? :)

PS. a o co wogole chodzi w tym 3d white czy jak tam? wcinaja sie wszedzie ale nigdy nic nie wyjasnia :O bez sensu :O