Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolcea

Jestem młoda a mam strasznie starą skórę!!!

Polecane posty

Gość dolcea

Mam 24 lata i mimo że nigdy nie byłam na solarium i unikałam zawsze opalania (do tego zdrowo się odżywaiam, nie piję nie palę), to mam okropną skórę na całym ciele-jak się przyglądam z bliska, to jest cała w zmarszczkach (jakbym sama się porysowała jakąś cienką iglą czy coś), jest taka nienapięta, cienka i mam różne grudki krostki. Dodam że używam różne balsamy i oliwki ale to na nic. Niejedna babka ok.50tki ma lepszą skórę od mojej-grubszą, napiętą, gładką, równą...Ktoś ma podobnie?? Pewnie nikt............

Myślę, że przesadzasz. Nikt w tym wieku nie ma idealnie gładkiej i napiętej skóry. Taką idealną to mają tylko dzieci do 7 roku życia ;) Ja tez mam 24 lata i na nogach takie jakby \"ryski\". Ale to chyba normalne. Tym bardziej, że tego nie widać z daleka tylko z odległości 10 cm :P Ja się tym w ogóle nie przejmuję. :)

z powodu uczulenia po opalaniu byłam ostatnio u dermatologa - dziadziuś z 60 lat a skórę ma jak właśnie 7letnie dziecko - twarz, dłonie - szook normalnie.. nie mogłam się skupić na tym co mówi do mnie bo tak mnie zaintrygowała ta jego skóra.. :) mówi się, ze wiele osób ma skórę strszą od siebie o ileś lat - a gościu ma nawet nie wiem ile młodszą.. częściowo to pewnie geny, ale i profilaktyka/odpowiednie leko-kosmetyki też..