nerwusek 0 Napisano Sierpień 25, 2007 mam problem,bo ostatnio się trochę zapomnieliśmy z moim chłopakiem... tzn. nie uprawialiśmy seksu....tylko bardzo delikatnie 2 razy włożył mi (ale bez zabezpieczenia) ale nie było wytrysku...ale miałam wtedy dni płodne i dlatego się denerwuję... czy od takiego czegoś można zajść w ciążę? pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...mam dość... Napisano Sierpień 25, 2007 Jesli członek był w pochwie mógł się wydzielać płyn ejakulacyjny w którym znajdują się plemniki. Swoją droga powielasz temat to już jest nudne poczytaj sobie forum tu jest 1000 takich samych tematów.Jesli byś tylko poszperała znalzłabys odpowiedź.Acha i ile ty masz lat i jakie doświdczenie,ze zadajesz tak kretyńsko prostackie pytania!:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plupku Napisano Sierpień 25, 2007 tak na pewno to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 25, 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek 0 Napisano Sierpień 26, 2007 czy może mi ktoś jeszcze napisać ? ale PRAWDĘ a nie chamskie teksty:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Prawda jest taka, że UPRAWIALIŚCIE seks:O Bo na tym on polega, ze się wkłada penisa do pochwy między innymi. Nie tylko uprawialiście seks, ale też odbyliście stosunek, i nieważne, ile razy on ci \"włożył\". I odpowiedź na pytanie- tak, możesz być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wiesz to trochę głupie Napisano Sierpień 26, 2007 TA CO CI PIEWSZA SKOMENTOWAŁA NAPISAŁA CI PRAWDĘ I WCALE NIE BYŁ TO CHAMSKI KOMENTARZ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiwianka28 Napisano Sierpień 26, 2007 To prawda możesz tak zajść w ciąże. Tu masz dużo o objawach ciąży. http://www.netkobiety.pl/t138.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach