Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

Jak zrobić, żeby mieć takie włosy ???

Polecane posty

Na dzień dzisiejszy moje włosy wyglądają tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c659d2d6c73696e.html a chciałabym żeby wyglądały tak : http://www.hitparade.ch/actorimages/alicia_witt.jpg a nie chciałabym sobie ich zniszczyć rozjaśnianiem pod taki kolor bo pewnie bez tego mi taki nie wyjdzie :D znacie jakieś sposoby, czy nie bardzo ? ;)

Gość jak dla mnie
to za bardzo pomarańczowy jest ten kolor włosów na drugim zdjęciu...

Gość dziewczyno
Chcesz sobie zniszczyć te piękne włosy to powodzenia życzę. Masz spoks długie i w ogóle:>>>>>>>> Niejedna o takich marzy:)

Gość sliczne te rude wlosy ale
kompletnie ci nie beda pasowac bo jestes spalona na solarium a do rudych wlosow trzeba miec jasna cere zeby to ladnie wygladalo (jak modelka na zdjeciu)

Gość BeznadziejnaOsobaGigant
teoria a co zrobic zeby miec takie włosy jak Ty ? :o :(

Gość fdhd
masz ładne włosy, tylko za dużo tych kolorów na głowie.

Gość living with someone
idz do dobrego salonu fryzjerskiego, na Twoim miejscu nie eksperymentowalabym za duze ryzyko

kurcze i znowu każda, że mi takie pasowac nie bedą :P :P :D czemu ? 😭 😭 sliczne te rude wlosy ale ---> bynajmniej nie jestem spalona :P nawet opalona bardzo nie jestem bo mam jasną karnację i ciężko mi sie opalić :D moze tak Ci sie wydaje bo zdjecie było robione z lampą bo na polu już czarno było :D fdhd ---> kolory mam tylko 2, bazowy i te pasemka ale to chyba też tak wyszło z powodu tej lampy ;) bo wogóle te pasemka nie są takie żółte jak na zdjęciu wyszły ;) Beznadziejna ---> ja nic nie robię :D myję najzwyklejszym szamponem za 3 złote, używam jakiejś normalnej odżywki i prostuje non stop bez żadnych ochraniaczy (na tym zdjęciu włosy mam niewyprostowane) plus farbuje na non stopie :D :D plus dodatkowo co 3 msce chodze na degażowanie czyli wycięcie połowy włosów w celu zmniejszenia ich objętości nie wiem to chyba genetyka bo moja cała rodzina ma gęste włosy :) no ale wracając do tematu , na 30 głosów 29 było na nie wiec w sumie nie wiem co robić :O :P

Gość brzydkie te rufe

Gość brzydkie te rude
:P bedziesz wygladała jak falszywa suka (bez obrazy :P )

Dlaczego od razu fałszywa suka ? mnie się rude dziewczyny wcale tak nie kojarzą ;)

teoria - masz śliczne włoski, zlikwiduj tylko te pasemka nadaj włosom trochę blasku i będzie ok;)

no faktycznie błyszcza sie;) oceniłam zbyt szybko;) jak dla mnie to masz gęste i zdrowe włosy i faktycznie szkoda by było zniszczyć je farbą do włosów;)

Gość matkachrzestna
a dla mnie te rude sa sliczne i twoje sa sliczne . Jeśli masz ochotę coś zmienić to zmień . No bez przesady zeby przez całe życie mieć taka sama fryzurę.

anv --> wiesz ja generalnie mam tak mocne włosy, ze mogę co miesiąc farbować, co dwa dni prostowac i nic się im nie dzieje także to nie o to chodzi ;) Matko chrzestna ale jak zrobić żeby z takiego koloru jak mam wyszedł taki jak ona ma ? 😭 podejrzewam, ze musiałabym całe rozjaśnić ale po pierwsze mam już pasemka wiec jak ? a po drugie potem mi ten rudy będzie się moment zmywał jak go na rozjaśnione połoze nie ? :(

Ja sobie takie zrobiłam z jasnego blondu. Z natury mam szaro bure i długo występowałam właśnie jako blondynka ;) Tak więc bez rozjaśnienia raczej nie da rady... A na identyczny kolor w ogóle nie licz, kolory farby na opakowaniu mają niewiele wspólnego z tym, co faktycznie wychodzi. Obecnie farbuję miedzianą henną żeby już ich nie niszczyć - na rozjaśnione włosy wychodzi super.

idź do stylisty;) jak kiedyś oglądałam idiola to tam tez ciemne włosy farbowali na rudy i wychodziły bardzo fajnie:P

Gość z takich ciemnych od
razu takich rudych nie zrobisz musialabys stopniowo rozjasniac coraz wiecej pasemek, coraz wiecej az w koncu zrobisz cale wlosy ale to potrwa dlugo pewnie a potem sobie taki rudy polozysz

nicktaki --> no jakbym miała naturalny jasny blond to nie pytałabym jak je na rudo walnąć ;) anv nie stać mnie na stylistę :P :)

Gość teoria jesteś ze śląska
????

Gość absolutnie się zgadzam
Masz śliczne włosy, po co chesz zmieniac kolor, chcesz by straciły blask ? Farbowanie z ciemnych na jesne to kiepski pomysł. Nie do zrobienia bez agresywnych środków. To że zawsze miałaś gęste i zdrowe włosy nie znaczy że takie będą zawsze. Też tak kiedyś myślałam, ale po 8 latach farbowania ich struktura się trwale zmieniła i włos nie odrasta już taki gruby jak kiedyś, jest cieniutki jak u naturalnej blondynki, łatwo się plącze i puszy od wilgoci. Nic nie jest nam dane na zawsze....Poza tym gdy farbuje się na ciemne kolory włosy mniej się niszczą. Najbardziej niszczy włosy rozjanianie, prostowanie, dekoloryzajca i trwała.

Gość do teorii
teoria ja tez z okolic krakowa ..a skad dokladnie jestes..

Gość teoria jesteś ze śląska
tak myślałam:)

Gość monikaaaaaaaaaa
dziewczyno jak ja bym chciała mieć takie włosy jak ty a ty je chcesz zniszczyc?opanuj sie!nie wiem kto ci podsunął taki pomysł ale mądry to on nie był.....

do teorii --> miasto gdzie mieszkam zawiera się w moim adresie mailowym a adres pod nickiem ;) teoria jesteś ze śląska ---> tak myślałaś to czemu pytałas czy ze śląska ? :P :P :P monikaaaaaaaaaa ---> hehhe na ten pomysł wpadłam sama i to jest własnie najgorsze bo jak sobie coś upierniczę to łoooj :O