Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarabi

Spłukiwanie włosów.

Polecane posty

Gość jarabi

Czy to prawda, że końcówki włosów po umyciu powinno się spłukiwać całkiem zimną wodą?

Gość cala glowe powinno sie
splukiwac zimna woda:)

Gość jarabi
ale ja mówię o takiej całkiem zimnej wodzie, a całej głowy taką raczej nie spłukasz.

Gość cala glowe powinno sie
Owszem! tak wlasnie robie;):) Wlosy sie wowczas szybko nie przetluszczaja i sa blyszczace:)

Gość draska
ja na koniec mycia cala oblewam sie jakas minute zimna woda, czasami lodowata. Super mnie to na nogi stawia, miesnie same delikatnie przez jakis czas po takim zabiegu pracuja i cialo jest jędrne. Zaczynam od letniej wody i podkrecam kurek zeby dojsc do calkiem zimnej.

Gość ja płukam włosy baaardzo zimna
wodą - kwestia przyzwyczajenia :) początki były ciężkie,ale co się nie robi dla ładnych włosów :D ponoc tez szybciej rosną - tak czytałam,ale o to powinnyscie zapytac dziewczyny z topiku o włosach :) taj czy inaczej nie wyobrazam juz sobie spłukiwac włosy w letniej wodzie a co dopiero w cieplej lub gorącej.

Gość jakjka
ja tez płukam lodowata. mozna sie przyzwyczaic. szczegolnie jakj sa upały to fajnie orzezwia :)

splukuje zimna woda zarowno wlosy jak i cialo. i jesli chodzi o cialo jestem zadowolona z efektu, ale wlosy wydaja mi sie ladniejsze gdy splucze je letnia woda

zimna woda zamyka luski wlosow przez co sie tak bardzo nie niszcza gdy je czeszesz, suszysz itp.