Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lula199

Opuchnięta warga sromowa po seksie oralnym

Polecane posty

Doradzcie mi jesli potraficie: Wczoraj facet robił mi minetke. Był baaardzo OSTRY (i przy tym zajebiscie to robił:) Gryzł mnie w cipke i ostro ssał wargi sromowe mniejsze. Ale po zauważyłam ze JEDNA warga okropnie spuchła i bolała:/ Pomyslałam ze to z podniecenia. Myślałam ze zniknie do dzis ale nie znikło:( Teraz jest opuchnięta, czerwona ,twarda i lekko boli. Jest DWA RAZY WIĘKSZA od drugiej \\\'normalnej wargi\\\' . Wystaje po za duże wargi i okropnie przeszkadza! Albo mi ja ugryzła i spuchła? Albo nie wiem co? Macie jakies rady aby jak najszybciej ta opuchlizna znikła ?? ?? ??

Gość opuchlizna ci zniknie
może cię jeszcze boleć przez kilka dni. Ale uważaj, bo gdy często tak będzie i zawsze to ta sama warga będzie "dostawać w kość" to może się rozciągnąc i być większa od drugiej. Wiem cos o tym

Gość to podobnie do jajeczek...
jak sie je za bardzo wyekloatuje to też sa nabrzmiałe i bojace

Gość ..anielica
zrób tak przygotuj nastepujące rzeczy: - 1 młotek - 1 deska sosnowa nie heblowana nastepnie kucnij , położ nieopuchnietą warge na desce i przywal w nią 3 razy młotkiem krzycząc głośno " ALLELUJA" , powinno pomóc :classic_cool: w razie czego pytaj :* , nie dziekuj :)

Gość pogromca dżdżownic
Czasami się tak zdarza. Przechodzi max po tygodniu. Za mocno ssał i tyle :-)