Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waxcom

Cechy które zyskwalifikują faceta!!

Polecane posty

Gość marzerma
ale masz racje ostre ruchanka na pewno by mi się przedało. moja pipa az paruje z braku grubego żylastego penisa

Gość nowy w mieście...
ty chyba masz nieźle nawalone we łbie

dobra, niech będzie że rozumiem (od początku) tylko już mi się nie chce pisać o okrutnej nieruchomości w moim życiu intymnym, już nie dzisiaj. \"dobre ruchanko\"- w moim słowniku brakuje takiego zwrotu

marzenna... dobrze. Inaczej, czy przeżyłaś w swoim życiu, takie zbliżenie że jeśli sobie to przypomnisz, robisz się nagle mokra?

Gość ooosie
".jak do tej pory zawsze mialam facetow bardzo szczuplych typu:184cm,70 kg" to jest wg ciebie bardzo szczuply? :o

Gość ooosie
"P.S Bym zapomniała... musi być świetnym kierowcą... " i to jest powod do zdyskwalifikowania faceta? Gdyby zle jezdzil, albo co gorsza, nie mial prawa jazdy/samochodu, to bys go odrzicila?

Gość normalna waga dla faceta 180
to 80 kg, 70 to wychudzona pedalska ciota ze szczurzym zarostem i małym wątłym peniskiem

Wymagania, to wy kobiety macie. Jestem tylko ciekawy, co wy soba prezentujecie.

\".jak do tej pory zawsze mialam facetow bardzo szczuplych typu:184cm,70 kg\" to jest wg ciebie bardzo szczuply? to tylko ostatni przyklad.i jak na faceta to byl szczuply. wczesniejszy byl 185 i 65kg ale ten okazal sie za chudy jak dla mnie.

Gość Oliffka910
ooosie----- piszemy na tym forum rzeczy jakie naszym zdaniem dyskfalifikuja facetow, wiedzisz dla mnie facet bez prawa jazdy nie jest przegranym czlowiekiem, ale nie moglby byc moim facetem!!! po prostu!! Mam słabość do dobrych kierowców, bo to zajęcie typowo męskie!!!

Emons ja nie mam wymagan, pisze na jakich najczesciej zwracam uwage. jak sie ktos zakocha to nic mu ni ebedzie przeszkadzac.

oczywiście Nowy w mieście było kilka takich zbliżeń najbardziej wspominam to z dachem samochodu nad którym kiedyś przeleciałam wraz z rowerem. Jak sobie to przypomnę to nagle mi zimny pot spływa pomiędzy cyckami

Gość Oliffka910
Elinka zgadzam sie z Tobą...=**** BRAWO :)

Gość Oliffka910
dla mnie ideał mężczyzny powinien mieć umiejętność kierowanie i co Wam w tym nie odpowiada??

Gość Oliffka910
Jeśli muszę gdzieś jechać to wsiadam i jade sama bo to wręcz uwielbiam, ale jeśi jade gdzieś z partnerem to on ma byc pasażerem??

Gość ooosie
"facet bez prawa jazdy nie jest przegranym czlowiekiem, ale nie moglby byc moim facetem!!! " w glowie sie przewraca :o "dla mnie ideał mężczyzny powinien mieć umiejętność kierowanie i co Wam w tym nie odpowiada??" autor/ka nie pytal/a o ideal, ale co was dyskwalifikuje.

Oliffka910 w ktorej kwestii sie ze mna zgadzasz,bo nie wiem? ja jestem kobieta i prowadze calkiem niezle:D i tez lubie facetow ktorzy lubia dynamiczna jazde;)

Gość Oliffka910
Zgadzam się z Tobą w tym że wszystkie wymieniamy jakich wad byśmy nie zaakceptowały a jak sie zakochamy to klapy na oczach... Tak to już jest...:)

i to jest glupie niestety. dobrze ze mi zazwyczaj po jakim sczasie spadaja klapki z oczu:D

Gość Oliffka910
wiem , źle sie wyraziłam z tym typowo męskim zajęciem, ale chciałam co niektórym "narysować" co to znaczy dla mnie prawdziwy FACET

Gość Oliffka910
ha ha.. no doładnie..

marzenna... zabawne :O Strasznie zabawne. Mnie to jara, widok tego kolesia, któremu się spieszyło i leciał jak kukiełka z jakieś pięćdziesiąt metrów od przejścia dla pieszych. Nie tylko jesteś przybita, ale jak się okazuje zgorzkniała. :O

i powiem ci ze ten typowy prawdziwy facet bokiem ci jeszcze wyjdzie. tak jak mi wyszedl pare tygodni temu:D:D

Gość ooosie
"to tylko ostatni przyklad.i jak na faceta to byl szczuply. wczesniejszy byl 185 i 65kg ale ten okazal sie za chudy jak dla mnie." jeszcze o to musze zapytac :P okazal sie za chudy i co? zostawilas go?

Gość ooosie
Kazdego faceta mierzysz i wazysz?

jak jest sie z kims dwa lata to trudno nie znac jego wymiarow i wagi:| a tak zostawilam go ale z innego powodu...