Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waxcom

Cechy które zyskwalifikują faceta!!

Polecane posty

Gość Oliffka910
OOOSIE-------możesz przestać doczepiać sie do wszystkich?

Gość Oliffka910
ELINKA----fakt, zakochać sie możemy w przeciwieństwie naszego ideału... ale czasem fajnie pomarzyć o tym księciu... :)

Gość Oliffka910
I tak trzymaj..:) Tylko kiedy sie on znajdzie, jak będziemy stare pomarszczone i juz nas nie zechce.. :/

Gość Oliffka910
Ale zanim taki sie znajdzie.. :) Ja już lece... życze Ci tego jedynego i sobie też.. :) Buziaki=***

Ellinka... a później jak zabraknie prądu, to dobre by chociaż jakiś stoolej chciał zamoczyć. Tak właśnie kończą \"księżniczki\" w dzisiejszych czasach.

korzystam z zycia poki co, a ksiaze kiedys sie znajdzie. na pewno na tym wiele nie strace:D

Gość Dinq
same nic nie maja do zaoferowania, a na ksiecia czekaja. A pozniej na stare lata, zeby nie byc samotnym, biora pierwszego lepszego, ktory sie nawinie. Eh, zrozum baby.

Gość Dinq
korzystasz z zycia? Znaczy co, puszczasz sie?

Gość Dinq
mialo byc nic konkretnego do zaoferowania...

jesli dla ciebie szczytem marzen kobiety i korzystania z zycia jest puszczanie sie to gratuluje mozgu:D:D korzystam znaczy:bawie sie,spotykam ludzi,rozwijam sie,ucze,doksztalcam,poglebiam pasje. zyje na wysokich obrotach. ot co.

Gość Dinq
po prostu staram sie myslec po waszemu. Juz niejednokrotnie widzialem w waszych (kobiecych) wypowiedzach, ze korzystanie z zycia jest synonimem puszczalstwa.

Gość troyes
to wszystko to jakaś totalna kpina zamiast kochac człowieka to wy go mierzycie całkowity śmiech

Gość troyes
biedni jesteście

chyba sie przeliczysz szukajac idealu...ja czekam na ksiecia z bajki ale wiem ze nie bedzie to ideal.idealy sa nudne:P

Ellinka.... młoda dupa z Ciebie więc Ci wybaczam te głupoty o księciuniach. W tym wieku skup się raczej na ostrych rżnięciach. :P Wiek i tak zweryfikuje plotek prawdziwość. :-)

A ja jestem: -kurdupel -chudy -rzadkie włosy i kompletnie nie jestem \"zdyskwalifikowany\" :D a raczej jest zupelnie odwrotnie. Pozdrawiam generalizatorów

Gość Imeee
zupelnie odwrotnie, tzn. ze masz duze powodzenie?

dokladnie :). Ale to nie jest tak, ze ide do baru i nagle laski zaczynaja koło mnie latać jak muchy przy torcie.. To dziala tak, ze to ja podchodze do dziewczyny i zaczynam rozmowe. A potem już leci i najczesciej dziewczyna chce sie spotkac drugi raz. itp. itd. Jednym slowem, bardzo nadrabiam osobowością i tutaj tkwi siła. A nie w centymetrach czy kilogramach.

Mam wierszyk specjalnie dla kobiet: Była do wzięcia Czekała na księcia Aż trafił się adorator Z sex-shopu wibrator

no chyba cos w tym jest skoro do tej pory podobali mi sie tacy a nie inni? ja mam 20 lat przede mna kupa zycia wiec nie bede sie martwic:D

Gość Imeee
a gdzie podrywacz te laski? Pub, ulica? I ile masz lat, a ile laski? Tak pytam z ciekawosci.

Gość truflaaa
lubie kiedy panowie sie tak zloscicie na nasz babski rod buhahahah :) i wierzycie w to co piszemy tak samo jak my wierzymy w to co Wy wypisujecie :P