Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ted Amore 23

Powiedziałem mojej kobiecie że dowaliła się do mnie małolata

Polecane posty

Gość Ted Amore 23

i ciężko mi się jej pozbyć a ona wzdrygneła ramionami i ani ociupinke ją to nie obchodziło nie mówiąc już o pomocy w pozbyciu się jej. Problem że ja naprawdę nie mogę się tej małolatki pozbyć i stała sie moja stręczycielką. Czy wy byście zareagowały tak samo?

o nie,ja bym zaraz złapała tąmała zdzire na miescie i jej chyba wpierd... zalezy jeszcze jak by sie do mojega meza podwala. pary juz sie pozbyłam osobiscie:)

Gość czy Ty wiesz kto to jest
stręczycielka ????

a miała : a zaprosić ją do 3 b wyrwać jej włosy c współczuc Ci i pocieszyć?

Gość i tyle tego_jasiek
małolata dowaliła się do ciebie to niech ktos dowali jej:)masz cholernie tolerancyjną kobietę...

Gość Ted Amore 23
No prosiłem ją by jej napisała sms że jest moją dziewczyną i jest zazdrosna czy coś. Nie jestem pewien uczuć mojej kobiety i chyba się nie pomyliłem

Gość hahru
Twoja panna poprostu Ci ufa albo nie chce sie znizac do poziomu wysylania esow do tej malolaty...to ja olala a nie Ciebie

Gość hahru
i to Ty powinenes jakos zearagowac stanowczo a nie poslugiwac sie swoja dziewczyną. powiedz tej malolacie ze jest brzydka i oblesna i rzygasz na jej widok a w domu masz cudowna sliczne dziewczyne ...

Gość Ted Amore 23
Ale zupełny brak zazdrości...dla mnie to dziwne ja bym się na maksa wkurzył gdyby to do niej się jakiś facet dowalił i zaraz mu chciał mordke obić. Dobry pomysł muszę być stanowczy

Gość inna całkiem inna ...
No wiesz? chcesz, aby Twoja kobieta była rycerzem i broniła Cię, prze małolatą, z którą Ty sam nie potrafisz sobie poradzić? :O

Gość hahru
pozatym jak tak mysle o tym co napisales...to ja bym chyba zachowala sie dokladnie tak jak twoja dziewczyna. mimo ze bym zazdrosna byla i to pewnie bardzo.

Gość Ted Amore 23
ok dzieki za wszystkie rady , a teraz idę do tate do łazienki z moim nowym zestawem do poszukiwań potwora z loch nes :classic_cool:

Gość inna całkiem inna ...
hahru - to jest już nas dwie .. ;) przecież to tylko znaczy, że laska ma taki sam gust co ja ... :P

\"No prosiłem ją by jej napisała sms że jest moją dziewczyną i jest zazdrosna czy coś. \" a Ty nie mogles napisac ze jestes z kobietą którą kochasz? Kolejny facet bez jaj...

Gość Ted Amore 23
Jaja to mam ale kobita mi wogóle nie daje układanka się dopełnia że trace czas

Gość facet zaraz facet DZIECIAK
tyle ze wyrosniety. przeciez widac po wypowiedziach ze jest dziecinny. ile ty masz lat? naprawde 23? jesli tak to wolno sie rozwijasz.

obciągam z połykiem

sram sobie do ryja:classic_cool:

Gość Ted Amore 23
problem że nie w lodówce i troche te jajka też się domagają czegokolwiek a nie dostają nic;) bez przesady jakby ktoś bez zapowiedzi zwalał ci się na chate i nie reagował na ignorancje ani na wyrażne sygnały że sie ma tej osoby dosyć to też by nie było łatwo. Fakt odjebałem i jak pipka się zachowałem ale to m.in. dlatego że moja dama mnie nie rozpieszcza

to cud ze tej historii nie było jeszcze w Teleexpressie, toż to kolejne \"fatalne zauroczenie\".Takie nagabywanie to sprawa dla policji/straży miejskiej no ale moze tego też sie wstydzisz......

Gość Ted Amore 23
No przecież się przyznałem że zachowałem się powiedzmy niepomęsku i ok widać o mnie nie warto być zazdrosnym a swoje potrzeby powienienem załatwiać w agenturze jeśli jestem istotą seksualną;)