Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cx500cx

Akceptacja kochanka żony

Polecane posty

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Powiem ci szczerze, że myślę coraz poważniej o składaku, już ta technologia jest na tyle dojrzała, że da się z powodzeniem latami taki fon używać. Najbardziej mnie interesują flipy. Jak złożysz to masz tylny ekran do powiadomień, podglądu statusów itp, otwierasz i masz standardowy fon... Jedynie co mnie wstrzymuje to te wspomniane wyżej nakładki na Androida. Bardzo lubię czysty Android, bez tych wszystkich udziwnień... więc Google, Motorola itp... szkoda, że Samsung nie ma takiej opcji w domyśle. 😉

Nieopłacalne strasznie tablety sony wyrwalem średnio po 300 za sztukę tu musisz zapłacić 8-11tys tylko po to żeby się zlozyl w telefonu 

To będzie dobry dil jak motorolla będzie po 400 zl sprzedawać 

18 minut temu, taka_pokraka napisał:

No i uj bombki strzelił. 😴 

Szłam kiedyś przez rynek i usłyszałam głos z mikrofonu: Sa ludzie którzy całe życie chodzili do kościoła a z Bogiem nie mają nic wspólnego.

I to jest prawda. Dla wielu ważne jest żeby sąsiedzi ich  tam zobaczyli i na tym kończy się obowiązek katolika. Koniec tematu. 

Na marginesie.

Kupiłam w sklepie sernik królewski, taki w pudełku. Pierwszy raz, zawsze sama robię wszystko od zera i wiesz co? Jest smaczny, nie jest przesłodzony, tylko na dużą foremkę potrzebne dwa opakowania. 

No. To zmykam.

11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

nie mów, że nie wiesz czym jest odpust?

A myślisz, że każdy z odpustów korzysta?

Napisano (edytowany)
16 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

A wiesz, że to zerowanie to najpierw może być 100 lat czyśćca, które bardziej piekło przypomina niż niebo? Tak sobie cyk do nieba wejść od razu to chyba bardzo nieliczni mogą.

rodzice ci krzywde zrobili przez lata opowiadajac te rozne basnie i teraz cale zycie w strachu zyjesz. 

nie powielaja tego bledu i nie strasz dzieci diabelkami 

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

10 minut temu, Kocopoł napisał:

Skoro Buk jest na obraz człowieka to cały ludzki stolec znaczy populacja jest lepszym sędzia jego postępowania na ziemi a UJ nie wnikam bo nie rozumiem tych tematów psychotycznych i Zara będę miała halucynacje, to chyba trzeba ćpać 

Mogę się poświęcić dla ludzkości i cie popuchac 

13 minut temu, Kocopoł napisał:

No ale sobie pójdą do spowiedzi i czują się czyści i zayebisci i mogą już ludzi pouczać że gorzej postępują i robia więcej niemoralnych rzeczy bo są niewierzący 

Niewierzący tak samo pouczają tylko posiłkują się humanizmem, nowoczesnością i innymi ...etami.

Napisano (edytowany)
6 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Nieopłacalne strasznie tablety sony wyrwalem średnio po 300 za sztukę tu musisz zapłacić 8-11tys tylko po to żeby się zlozyl w telefonu 

To będzie dobry dil jak motorolla będzie po 400 zl sprzedawać 

Tak, a poza tym tabet sam w sobie jest bardzo niszowy... Umówmy się, tablety nawet w 1/3 nie podbiły rynku tak jak smartfony. Gdy laptop jest sto razy lepszy od tego co robi tablet. Dlatego ja wolę te standardowe flipy składane w pół. Masz malutki komputer w kieszeni, jak chcesz używać to rozkładasz i tyle.

Edytowano przez RC_+

2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

A myślisz, że każdy z odpustów korzysta?

nie bo wierni to ciemna masa i nie wiedza ze cos takiego jest bo jakby wiedzieli to by wapdli na to ze lepiej raz na pare lat odpust zupelni zrobic niz klepac zdrowaski co pare tygodni. jakby byli madrzy to by nie wierzyli wiec cytujac pilsudskiego wiara jest dla ludzi bez rozumu. 

4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

leżak przepłaciłeś teraz za 2k mógłbyś zostac kafe milionerem nabywajac 85 calowy tivi 😄 

tak wiem ze to nie sony 😄

No właśnie poza tym minęły 4lata

W usa za 999$ sprzedajom 98" tlc i to jest dobry dil

Jak ja brałem 98" tlc był 25 000zl a 98" sony 16999$

82" oled sony był 27500

Później 19 999

A samsunga lg mogłeś wyrwac 82-86 po +-6k nawet 

Ale no właśnie nie sony

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

No właśnie poza tym minęły 4lata

zostalbys milionerem 4 lata pozniej i dzieki temu twoj majatek by byl dwa razy wiekszy i wyustarczyl ci na wegetacje dluzej

powiem ci ze to tcl ma niezly obraz nie wiem od kogo oni biora te matryce ale podejrzewam ze jak to qled to maja od samsunga naprawde ladnie wygladal obraz 

6 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

w dodatku qled. 

Czyli zwykłe va jak sony pewnie 

A ja przecież nie kupiłem tylko tv ale rtv razem za 50tys no 45 bo notariusz i adwokat 5

Kupiłem między innymi jeszcze ps5 xsx nso ipada pro 13 aparat cyfrowy i inne takie 

28 minut temu, taka_pokraka napisał:

Siedząc w pracy porządków nie ogarnę, obejrzeć teoretycznie bym coś mogła, ale jednak na innych oknach coś dłubię pracowego wiec ze skupieniem słabo.  

No tak, pracujesz- masz przeϳebane. Zaczynam rozumieć Leżaka. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Szłam kiedyś przez rynek i usłyszałam głos z mikrofonu: Sa ludzie którzy całe życie chodzili do kościoła a z Bogiem nie mają nic wspólnego.

I to jest prawda. Dla wielu ważne jest żeby sąsiedzi ich  tam zobaczyli i na tym kończy się obowiązek katolika. Koniec tematu. 

Na marginesie.

Kupiłam w sklepie sernik królewski, taki w pudełku. Pierwszy raz, zawsze sama robię wszystko od zera i wiesz co? Jest smaczny, nie jest przesłodzony, tylko na dużą foremkę potrzebne dwa opakowania. 

No. To zmykam.

Nigdy nikt z sąsiadów nie patrzy l na mnie złym okiem z tego powodu, chyba, że patrzył a ja miałam to tak w 4 literach, że uciekło to mojej uwadze. w tym roku syn miała się przebrać do szkoły za postać literacką. Przebrał się za Jezusa, byłam gotowa na uwagę w dzienniku  telefon ze szkoły i nawet na wizytę na dywaniku. 😂 Jednak okazało się, że dostał wyróżnienie i 6 z polskiego. 

W tym roku ze względu na rozwiązanie kwestii ciasta drożdżowego,  robię tradycyjnego makowca 😂 

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

Czyli zwykłe va jak sony pewnie 

A ja przecież nie kupiłem tylko tv ale rtv razem za 50tys no 45 bo notariusz i adwokat 5

Kupiłem między innymi jeszcze ps5 xsx nso ipada pro 13 aparat cyfrowy i inne takie 

nie to nie to samo co led mimo ze tez podswietlane. 

ps5 tez byl z bonami na 50% wartosci 😄 

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

zostalbys milionerem 4 lata pozniej i dzieki temu twoj majatek by byl dwa razy wiekszy i wyustarczyl ci na wegetacje dluzej

powiem ci ze to tcl ma niezly obraz nie wiem od kogo oni biora te matryce ale podejrzewam ze jak to qled to maja od samsunga naprawde ladnie wygladal obraz 

No wiem miałem za te pieniądze kupić btc ale było wysoko kupiłem rtv to później spadlo na 15k$ ale już nie miałem kasy na inwestycje na boku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się