Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ollena85

Mój facet stał się maniakiem wytrysku na moje ciało i ma inne dziwne fantazje

Polecane posty

Od pewnego czasu mój facet ma pragnienie \"kończenia\" na moje ciało. Wcześniej kończył w środku (biorę tabletki), co bardziej mi odpowiadało. Jednak teraz trochę uległam i od pewnego czasu on kończy tylko na mnie, a to na plecy, a to na brzuch, czy piersi. Do tego jeszcze ma dziwną fantazję i chce ją zralizować. Tzn. chcę po wszystkim zrobić mi parę zdjęć, jak jestem upaćkana w jego wydzielinach ;) Przekonuje mnie że na swój własny użytek, do popatrzenia w wolnych chwilach. Ale nie wiem, wydaje mi się to dziwne. Czy wasi faceci też mają takie pomysły? Kocham go i chcę żeby był szczęśliwy, ale nie wiem czy mu na to pozwolę.

Gość nie 3wierz
skurwielowi bedzie po tym jak się rozstaniecie pół miasta widziało te fotki

ej no nie przesadzaj. Znam go długo i bardzo dobrze, akurat o to się nie martwię. Tu bardziej chyba o jakiś taki wstyd chodzi, że on będzie sobie te zdjęcia oglądał kiedy ja nie wyglądam za fajnie gdy jestem obspermiona. No ale uważa że wtedy wyglądam pięknie :)

Gość nie 3wierz
i tak bym nie wierzyła.....ja mam faceta 8 lat i tak nie uwierzę

Gość dfdsfds
po prostu w wolnych chwilach, bedzie chcial jechac na recznym pod twoje zdjecia.

Gość buha uha ha ha
pewnie chce sie pochwalic kolegom normalka

Ja kiedyś coś takiego ze swoim facetem robiłam, ale jeszcze inaczej - nagrywaliśmy się na kamerę :) Ustaliliśmy, że ja trzymam nagranie na płycie u siebie i nie ma żadnych innych kopii :) W sumie fajnie sobie czasami takie coś pooglądać, można się też pośmiać.

Gość marek 13 expert
pozwól mu :classic_cool:

Gość naddddddddddddddd
Jak go kochasz, to mu pozwol :classic_cool:

Gość naddddddddddddddd
a

\"Znam go długo i bardzo dobrze, akurat o to się nie martwię.\" ludzie sie zmieniaja, zwlasza po rozwodzie...

Gość annia 20 ...
Miałam podobny problem .. jezeli Ci na nim zalezy to mu pozwól, ja pozwoliłam i nie załuję Jeżeli sie boisz ze zdjecia zobaczy pół miasta to zrób tak jak ja : wsadz mu w dupe szufelkę, połóz na niej flipsy i cyknij mu kilka fotek napewno nie odwazy się pokazywać twoich .. :)

Gość to było dobre

wielu mezczyzn podniecaja takie akcje to nic nienormalnego moj facet tez to lubi nie masz sie co martwic naprawde a skoro jestes z nim i ufasz mu to chyba nie powinnac sie przejmowac ze obroci te foty przeciwko Tobie

mój facet ma taką fantazje żebym się nie ruszała... Ja to bym wolała mieć sperma na cyckach albo gdzieś byle tylko nie udawać trupa

Gość o ranyyyy .......
Ten Twój facet to mógłby równie dobrze wyruchać trupa albo lalke dmuchana .... Dla mnie to nienormalne jest ....

Gość no masz ci los
jak tu ruchać się nie ruszając się?

tez lubie strzelać na kobiete.. fajniejsze efekty i mniej balaganu bo sie wytrze papierem i narka. A co do fotek.. mam pare nagich mojej panny. Są głeboko ukryte i patrze sobie na nie czasami gdy jej nie ma blisko :). Krecilismy tez pare filmikow, ale ich jakosc byla o kant dupy wiec poszly do kasacji :) Obecnie chcemy, zeby nas \"ktos\" nakrecil.. no ale to dopiero w przyszlosci. Uwazam, ze takie rzeczy są na prawde fajne ale z odpowiednim czlowiekiem. Mi np nawet w zlosci nie przyszloby do glowy upubliczniać nagich fotek mojej panny. Ogolnie nie ma z nami w tej kwestii problemu. Ufamy sobie i jest super. Natomiast widok obspermionej panny nie jest dla mnei bynajmniej podniecający.. wiec nie moge nic na ten temat powiedziec. Sam mam natomiast wiele innych fantazji, przy czym ta twojego faceta wydaje sie być w porownaniu do moich jak resorak do ciężarówki ;)

Gość nbcxdgv
hmm, nie uwazam tego za cos dziwnego. wytrysk i sperma u faceta jest zwiazana przeciez z przezywaniem przez nas najprzyjeniejszej cielesnej rzeczy - orgazmu. to nie jest cos obrzydliwego, to tak jakby facet sie brzydzil tego ze wy go macie. a ze mamy w tym czasie wytrysk spermy to juz taka nas natura stworzyla, sa kobiety ktore uwielbiaja sperme (nee mowie o picu szklankami) i lubia jak widza ze ich facet sie spuszcza bo wiedza ze mu jest w tedy przyjemnie, sa tez takie panienki co wszystkiego sie brzydza i nie dotkna spermy. ja na szczescie mam kobiete ktora sie nie brzydzi tylko lubi, lubi mi robic loda z polykiem, nie brydzi sie jak koncze na niej itd. nie jest zadna szmata, ale wspaniala ciepla kobieta, po prostu kocha mnie calego jakim mnie natura swtorzyla, wliczajac w to sperme :) a fimiki tez czasem kecimi, to norma, nie przejmuj sie.