Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LZH

Czy to może być nerwica?

Polecane posty

Gość LZH

Od kilku miesięcy przy wychodzeniu z domu, przy przebywaniu w sklepach, supermarketach, barach itp odczuwam duszności, zawroty głowy i nudności. We wtorek mam udać sie na badanie endoskopowe, które wykaże czy z moim przewodem pokarmowym wszystko ok. Zastanawiam się czy te "duszności" miną razem z wyleczeniem żołądka, czy też może być to objaw np. nerwicy? Czy może, kombinując w drugą stronę kłopoty żołądkowe są konsekwencją nerwicy? Proszę o poradę.

Gość paulinka**83
tak , to mogą byc objawy nerwicy, ja tez tak mam, rzadko wychodze z domu bo zawsze jest mi słabo i duszno , nie spominając o okropnych zawrotach głowy w miejscach publicznych, idz do psychologa lub zastosuj narazie przed wyjsciem jakies łagodne ziołowe tabletki uspokajające np kalms, albo nervosol i zobacz czy po lekach tez tak bedzie sie działo, 3 m sie i sie nie dawaj nerwica to najgorsze cholerstwo jakie moze spotkac czlowieka

Gość LZH
Dziękuję za ciepłe słówko i za poradę. Spróbuję zastosować coś z tych "uspokajaczy ", albo jak najprędzej pogadać z lekarzem.