Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezgranicznie smutna

Chcialabym miec wypadek zeby odwolac ten slub ..

Polecane posty

pewnie uznaciue mnie za wariatke ale tak bardzo bym chciala zeby cos sie stalo, zeby go odwolac zeby znalezc sie spowrotem w polsce i juz nigdy przenigdy go nie wiedziec na oczy Boze jaka ja bylam glupia, pocieszci mnieblagam :-(

Gość makaroniii makaroniii
masz wybór,wracaj tu ,zostaw go

Gość fgafggtr
a nie wystarczy poprostu pow ze nie, ze jednak to jeszcze nie ten czas.....:(przykro mi poniewaz zamiast cieszyc sie tym czasem jest odwrotnie....

Gość migdałka2222
a co sie stalo???:(

Gość no nie wiem00
hmm czemu nie chcesz slubu?

A dlaczego chcesz odwolac ??? Sluchaj jeszcze masz czas i jeszcze mozesz Pozniej bedzie juz za pozno

nie moge nie mam pieniedzy, aczkolwiek pracuje zarabiam nie wiele nie cale 800e on jednak rozporzada moimi pieniedzmi tak ze nie mam dostepu do wiekszych sum zeby zabrac co moje i uciec, pozatym chyba nie mam juz gdzie... wiem jedno nie chce miec z nim nigdy dzieci nie chce zeby byly takie nieszczesliwe jak ja ... Najgorsze ze zaprosil sobie gosci ktorzy zaraz przyjda, znow mam robic dobra mmine do zlej gry tnow udawac,nie mam juz sily Boze pomoz

Gość dreamerka
to jak masz już dość, to pomyśl co będzie potem? i wracaj do Polski. Na bilet napewno Ci starczy. A ostatecznie przy przysiędze powiesz NIE. to po co sie zgodzilas na slub?

Gość dreamerka
dlaczego pozwoliłaś żeby on zarzadzał Twoimi pieniędzmi?

Gość zostaw drania
uciekaj od niego dziewczyno,poki czas

mama mowila mi tyle razy odwolaj to poc coten slub, najgorsze ze mamy juz cywilny, ale ta cala farsa z koscielnym jest ponad moje sily, on mowi mi ze jak chce to mam spradac wypierdalac skad przyszlam, on mnie tu nie chcial sama sie wcislam tyle razy juz mnie wyrzucal, tyle ze jak odejde nie ma powrotu a ze zarabiam tak malo nic mi sie nie nalezy od zycia , od mnie utrzymuje twierdzi ze wszystko mam dzieki niemu, jestem bez niego nikim, mowi to tak przekonowujaco ze juz sama w to uwierzylam, jestem nikim...

pozycz od kogos znajomego i wracaj.Ostatecznie mozesz przeciez poprosic swojego szefa o pare euro,na pewno zrozumie.To jakis toksyczny zwiazek

Gość amilopro
on jest Arabem?? bo tak to wyglada... :(

nie pozwolilam zalozylam wlasne konto, pewnego dnia sie tam wpisal tak poprostu pozniej wybral prawie wszystkie pieniadze na swoje jak to nazywa biznesy, teraz te pieniadze s a na polskim koncie, jego koncie na moim zostaly resztki wyplaty i to jeszcze dzis je sciagnaol bo potrzebowal, latwo wszystkim mowic uciekaj, odwolaj, wracaj latwo mowic, gorzej wykonac, jestem stracona...

Gość Laliitaa
a gdzie jestes w jakim kraju?? dziewczyno uciekaj, jezeli ty teraz nie masz dostepu do swich pieniedzy to po slubie jeszcze bardziej, uciekaj, spakuj sie i jedz gdzies do znajomych czy cos, zawsze jest wyjscie. moja siostra jest za granica,cos tam zarabiala odkladala pieniadze i tez tak jak ty poznala faceta ktory zaczal zadzic nia i jej pieniedzmi, wziela z nim slub a teraz to co sie tam u niej dzieje jest straszne. wiec uciekaj poki nie jest za pozno

Gość aga129
gdzie mieszkasz z tym tyranem? a nie masz jak zabrac tych twoich pieniedzy? uciekaj o bedziesz tak plakac nastepne 20 lat

marze o tym zeby to bala prowokacja zeby to byl zly sen, zebym sie obudzila w polsce i zapomniala o ty m koszmarze moge odejsc ale bez niczego, nic mi nie da ani grosza, nic mi sie nie nalezy. Nie jest polakiem. Mam 22 lata i cale zycie w dupie, a wszyscy mnie ostzegali po co wyjezdzam, a ja sie smialam mowilam ze zazdroszcza, bylam glupia i naiwna, dalam sie omamic teraz musze placic za swoje bledy

Gość Laliitaa
bedziesz dopiro stracona jak wezmiesz ten slub, wtedy juz nigdy nie bedziesz miec zadnych pieniedzy. z moja siostra i jej kontem bylo tak samo.zmien szybko konto

Gość aga129
czyli on jest Polakiem? to i Arabow nie trzeba ... :o

Gość dreamerka
to tym bardziej skoro masz mame po swojej stronie to uciekaj. on Cię wogóle nie szanuje. A każdy człowiek zasłguje na szacunek. nie pozwól rzeby on był Twoim panem i władcą, to nie te czasy. Masz prawo wyboru. Będziesz miała pieniądze od niego? ale on Ci je będzie dawal lub nie/

Gość aga129
Czyli jakiej jest narodowosci jesli wolno spytac? Ales wdepla w gowno .... sory ale jak teraz nie dasz nogi, to bedziesz smieciem i jego wycieraczka do konca zycia ... tego chcesz?

do autorki - rozumiem, ze przewidujesz to, ze w koncu cie uderzy? ze bedzie cie lal, rzucal toba o sciane i rozwalal ci nos o brzeg wanny? ze wiecznie bedziesz chodzila w ciemnych okularach? masz tego swiadomosc?

nie musisz za nic placic:).Jestes mloda i mozesz wszystko zaczac od zera.Uciekaj od niego i nie zastanawiaj sie co bedzie dalej,dasz rade,teraz jestes na minusie :),wiec moze byc tylko lepiej.

Gość Laliitaa
masz dopiero 22 lata jeszcze zdazysz sie odbic od dana, bedzie dobrze:) a jakiej narodowosci jest ten chlopak??

Jestem w Niemczech, powiedzial mi ze ma sprzatac, to jest moj obowiazek, on caly dzien nic nie robi mam mu wszystko podawac, ma sie za kogos lepszego za nadczlowieka, za krola, ktory ma byc obslugiwany, nigdy niczego po sobie nie posprzata, jestem jego kucharka, sprzataczka i dziwka Mam plany skonczyc studia i znalezc prace w polsce pozniej dopiero odejsc bo narazie nie mialabym za co zyc ale przerazaja mnie t elata ktore mam z nim spedzic, ten cholerny slub, moja glupota, tak bardzo mnie to przeraza..

Polak