Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLAYa

Niby Pomyłkowe SMSy do Byłych

Polecane posty

Gość PLAYa

Wysyłacie takie?? jesli tak to dlaczego??

Gość testimonial girl
ja nie wysylalam nigdy to brak godnosci i na nic nie sluzy

Gość Wysyłałam
żeby o sobie przypomnieć i pokazać, że bez niego też jest mi dobrze:) Zawsze były to esy wskazujace na to:p

Gość PLAYa
Wysylalam ; i bardzo dobrze:)

heh spoko...wlasnie a jajestem ta druga strona... moj chlopak tez czasem dostaje niby to przypadkowe maile lub smsy do bylej... mile to nie jest ani dla niego an i dla mnie.... dodam ze wcale jej nie rzucil dla mnie czy cos... rozstali sie mnie poznal ok pol roku po rozstaniu... tak czy siak jestes podle....

Gość PLAYa
Nie miałam na mysli codzienne wysyłanie takich smsów ani narzucajacych sie... Tylko jakiegos smsa po dluzszym czasie po rozstaniu chocby dla przypomnienia o sobie

Gość PLAYa
sama nie wiem:o moze własnie by pokazac byłej/ bylemu ze nam jest dobrze bez niego/niej...jak juzk tos to napisał... ja tylko pytam:)

Gość wysyłałam
Fajnie byc w gimnazjum :P

Gość jeremijka
jesli by ci sie tak dobrze wiodlo po waszym rozstaniu to nawet by ci do glowy nie przyszlo by do niego pisac. a tak dajesz do zrozumienia ze teskno ci za nim.

Gość pomozcie prosze synkowi
na prizpass.pl mozna wygrac rozne pierdółki, syn chce wygrac ksiazke i zbiera prizz, jesli sie zalogujecie to dostanie 10 dodatkowych. To tylko chwila, pomozecie? http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4

Gość dziwne to
mój znajomy ostatnio poznał nową dziewczynę.... i ta poprzednia jak się dowiedziała, to ciągle śle mu niby pomyłkowe wiadomości....niby to do innego faceta, z ustaleniami godziny spotkania itp.... jak mozna pomylić numer...i to kilka razy.... na bank robi to specjalnie.... kolega, ptytał mnie- jako kobiety, po co ona to robi.... a ja też ni hu, hu, nie rozumiem.... nigdy tak nie robiłam, bo nie wchodzi się 2 razy do tej smej rzeki- tak uważam.... ale mnie ktoś na tym topiku oświeci że te sms'y i maile mają sens?

Gość PLAYa
ja tez chciałabym sie dowiedziec dlaczego tak jest...dlatego pytam??

Gość dziwne to
no własnie, dodam tylko, że chodzi o dorosłych ludzi, a nie o dziciaki....takich bliżej 30-stki niż 20-stki :P

tez wlasnie chcialabym wiedziec po jaką cholere.... chceice ich odzyskac czy poprostu miec te cholerna satysfakcjje?? ze to NIBY jest wam dobrze bez nich a same sioe oszukujecie.... a oni to olewaja totalnie..... bo wlasnie moj chlopak dostal ostatnio maila oczywioscie pol\\mylkowy mail od bylej... i niby jak mozna sie pomylic do ciezkiej cholery wpisyjac adres wysylajac maila moze ktos mnie oswieci???

Gość PLAYa
Kiedys dostałam takiego smsa od byłego niby do jakiejs dziewczyny z wyznaniami i takie tam..... chcial mi pokazac ze ma inna?? i ma sie dobrze?

Gość PLAYa
didid moze faktycznie chodzi o te satysfakcje by pokazac drugiej stronie ze mozna bez nich zyc itd sama nie wiem

ale i tak sie oszukujecie bo jakby bylo wam dobrze to by wam do glowy takie cos nie przyszlo.... to jest podle...

Gość dziwne to
a mój kolega dostał np. "Robert, wpadnij troszkę później, bo jestem strasznie zmęczona po tej imprezce"..... a pózniej następnego "przepraszam, pomyliłam numer"..... i o co w tym biega?

Gość PLAYa
czasem tez mozna sie pomylic. Mi sie zdarzylo ze wyslalam smsa, ktorego pisalam do kolezanki a wyslalam do siostry ale to z rozpedu...czasem mysli sie o czyms innym a robi cos innego...

Gość agnesina
jezeli dostal tylko raz to rzeczywiscie mogla to byc pomylka. jezeli sie powtarza - to chce mu sie przypomniec i robi to celowo

wlasnie..... tez bym chciala wiedziec... nie wiem czy one chca w nich wzbudzic zazdrosc ze znalazly sobie innego czy co nie mam pojecia ale wiem ze potfornie mnie to wkurza:(

Gość PLAYa
bardzej skłoniłabym sie do stwierdzenia, ze to byłe wysyłaja czesciej takie smsy...kobiety juz takie są - niestety

ale robia to wtedy kiedy albo chcą go odzyskac, albo pokazac co stracil sama nie wiem:-o ja tak nigdy nie robilam:-o teraz robi tak byla mojego faceta przez to sa niepotrzebne klotnia, i wcale jej to nie pomaga, bo tylko sie na nia wkurza i wyzywa....