Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLAYa

Niby Pomyłkowe SMSy do Byłych

Polecane posty

Gość PLAYa
nie wiem czy faceci wpadki by sami na cos tak głupiego:P:P:P bez urazy dziewczyny:)

Gość dziwne to
no czasem tak, ale ona z tego co wiem to myli się tak ze 3x w tygodniu :D najdziwniejsze jest to, ze jeszcze kilka miesięcy temy, to ona wcale nie chciała się z tym kolegą umawiać....koleś o mało co w depresje nie wpadł, że nic mu nie wychodzi (jest z małego miasteczka, a ty poznać kogoś koło 30 stki nie jest prosto).... a ja się trochę odpowiedzialna czuję...bo w sumie to my z męzem, poznaliśmy tego kolego, z jego obecną dziewczyną.... on jest teraz szczęśliwy.... a ta poprzednia szaleje.... tylko po co?

Gość PLAYa
didid to współczuje. z tymi byłymi to juz tak bywa jak nie wysyłaja takich smsów to znajda inny sposób by tylko o sobie przypomniec:O

mnie sie joystick w telefonie zacina to zdarza mi sie wyslac cos przez pomylke ale nigdy nie zrobilam tego celowo, a juz na pewno nie do bylego

a ja kiedyś naprawdę wysłałam smsa przez pomyłkę do byłego, miał na imię Marcin, a sms był zaadresowany do kumpla o imieniu Marek, więc byli koło siebie w spisie numerów w telefonie. Sms miał beznadziejny tekst, coś o wiewiórkach w czarnych majtkach bo kumpel miał głupie pomysły i pisał takie głupoty w smsach, a ja odpisywałam mu na te głupoty, dlatego były musiał się trochę zdziwić... Ale to była naprawdę pomyłka :)

dobra ale to byl glupkowaty sms jak sama napisalas a nie cos w stylu \"kocham cie bardzo buziaczki\"...

Gość ninkaaa
a po co trzymacie numery tel. do byłych, nie prościej byłoby je wykasować i po problemie???

no takiego czegoś bym na pewno nie napisała, myślałam, że chodzi takie zwykłe smsy, a pisanie \"kocham Cię\" i to jeszcze niby przez pomyłkę to jakaś głupota :O

Gość ninkaaa
nie ma numeru i nie ma pomyłkowych sms

tylko ze te byle robia to specjalnie a wykasowanie numeru nie spowoduje, ze smsy przestana przychodzic :o

Gość dziwne to
niektóre pary rozstają się pokojowo.... mamtakich znajomych.... co nawet nawzajem byli swoich ślubach :D