Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin_20_tt

Nigdy nie miałem dziewczyny... nigdy się nie całowałem...

Polecane posty

Gość marcin_20_tt

Moje Kochane Panie... Mam 20 lat... jestem wysokim chłopakiem, chyba przystojnym... po dziewczyny mnie czasem same zagadują... ale nigdy nie miałem kobiety... nigdy się nie całowałem... nigdy nie trzymałem kobiety nawet za rękę... strasznie boje się ludzi... co ja mam zrobić ? czu dziewczyna wyczuje, że jestem jeszcze taki nie doświadczony... ? jest mi bardzo smutno... nie wiem co mam robić... wogóle jest mi smutno, bo nie ma nawet znajomych... Boże... wiecie.. nigdy nie byłem nawet na żadnej imprezie... jest mi tak cholernie smutno... strasznie mi ciężko... jak uważacie... ? czy lepiej szukac dziewczyny starszej, która mnie czegoś nauczy , pokieruje w życiu... ? czy lepiej takiej niedorajdy jak ? i gdzie szukać... ech... chciałbym poznac dzieczynę kilka lat starsza ode mnie.. która by mi pomogła... nie jestem brzydki... dobrze sie prezentuje.... jestem dość taki elokwentny... ale ja się wszystkiego wstydze... boję... potrzebuje przewodniczki !!!

Gość pstruki
nie przejmuj się tak

Gość ugi bugi lala
hehe ja mam 22 lata i nie miałam nigdy faceta i nigdy sie nie całowałam :(

Gość pstruki
ja tak samo 25 lat

Gość baśka bez biusta
"potrzebuje przewodniczki !!!" No sorry stary, ale w życiu trzeba liczyć przede wszystkim na siebie. Jak tego nie umiesz tzn. że nie jestes jeszcze gotowy na związke z dziewczyną.

Gość Im Too Sexy

Gość kalunia
szkoda mi ciebie słońce, ale jeszcze wszystko przed Tobą, życzę jak najlepiej

Gość normalka
O rany, znowu taki topik. Co jest, kurwa, wysyp marudnych onanistów samotników, czy jak? Ja mam dosyć.