Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata nata

ROCZNE DZIECKO!

Polecane posty

Gość nata nata

Witam, za niedługo zaczynam opiekę nad rocznym chłopcem. To mój pierwszy raz, jestem strasznie zestresowana, czy mogłbyście dać mi jakieś rady? Jak spędzać czas z takim dzieckiem? Na co uważać? Z góry dzięki :)

podnosimy :) 🖐️ autorko takie malenstwo jest jeszcze nieukierunkowane tu nie ma gotowych \"przepisów\" ...rad .... podziwiam Ciebie ,że podejmujesz się tego wyzwania a rodzicom\"gratuluje\" luzu przy wyborze niani ......

Gość pierwsza praca
ciekawe jak ktos ma się "nauczyć" opieki nad dzieckiem,jak nikt by mu nie dał nawet takiej szansu-acho! Przeciez ta dziewczyna gdzies musi rozpocząć swoją "karierę"niani. Myslę,ze jest roztropna i uważna.Interesuje się dzieckiem,ciekawi ją "obsługa" malucha. I to jest na plus dla Ciebie autorko. Każda pracę wykonuje się kiedyś po raz pierwszy.No chyba,że ktoś nie chce dac nam takiej szansy:O:O:O Ja zyczę Ci powodzenia. A o "obsłudze"malucha musisz pogadac z jego mama,bo to ona zna go najlepiej i wie,o ktorej chodzi spac,ile je i jak czesto,co może jeśc i jak lubi się bawic. Moja roczna córeczka uwielbia zabawy z piłką,ale nie każde dziecko umie się przeciez zabawić piłką:) Pozdrawiam.