Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze nieusmiechnieta

czy brzydzilibyscie sie pocalowac ...

Polecane posty

Gość zawsze nieusmiechnieta

czy brzydzilibyscie sie calowac z kims kto ma krzywe zeby??? czy taka osobe z krzywymi zebami w ogole mozna pokochac? czy wstydzilybyscie sie takiego partnera przed znajomymi??? sorry ze wam tu przynudzam, ale to cos z czym nie potrafie sie pogodzic... nie potrafie sie z tym pogodzic, to moj najwiekszy kompleks. wstydze sie otwierac usta, smiac ... wydaje mi sie ze wszyscy tylko zagladaja mi w gebe i sa maksymalnie obrzydzeni... aparat to moje najwieksze marzenie... niestety nikogo w mojej rodzinie nie stac zeby wydac na to 2tys :( tym bardziej mnie, bo ja mam na reke 650zl :( nic z tym nie moge zrobic... i juz zawsze taka bede. obrzydliwa. wstretna. marze zeby je wszystkie wyrwac i wstawic implanty ... ale to juz w ogole nie realne...

co prawda jestem kobieta, tez mam krzywe zeby do tego gorna piatka zostala wyrwana a i tak sie smieje i w nosie mam opinie innych ludzi;) a moj ostatni facet mial calkiem krzywa jedynke..alez mi sie to w nim podobalo...a krzywe zeby?no nie kazdy ejst idealny ale z tym da sie zyc;)

Gość Kikaaa
też mam krzyw ząbki, doskonale Cię rozumiem.... :)

Gość mileka
Coś Ty! Miałam koszmarną wadę zgryzu jak poznałam mojego pierwszego faceta. Bylismy razem 1,5 roku. Parzył na mnie jak ciele w malowane wrota. I nie wstydził się niczego. ;) Teraz jestem po leczeniu ortodontycznym, ale nie wydaje mi się, żeby ludzie inaczej na mnie patrzyli.

Gość Nutka nana
Ja tez wiem co przezywasz :( Ja tez nie potrafiłam sie uśmiechać, miałam na tym punkcie straszne kompleksy. Przez to wszystko bardzo zamknęłam sie w sobie :( Teraz jest ze mną już ok mam metalowy uśmiech i cały czas go pokazuje ;) Ale aparacik można kupić na raty. moja ortodontka proponowała takie rozwiązanie. Popytaj może sie uda :) czego z całego serducha ci życzę ;) Wiem jak taki aparat może zmienić zycie

Gość agada
Zeby muszą być białe, czyste i zdrowe i to zalezy od ciebie. Krzywe mozna wysprostowac ale tez mozna z tym zyć nie będąc odrażającym ani gorszym od innych

Gość hmm tez mam okropne zeby
w ogole ich nie pokazuje, straszne mam kompeksy. marze o aparacie, na razie uzbieralam ok 900 zlotych, ale teraz ide na studia zaoczne, wydatek straszny,nie wiem jak to bedzie ale mam 23 lata i nie chce sie dluzej meczyc z kompleksami

Gość mój mąż ma krzywe i
z osadem i całujemy się często- kocham człowieka a nie jego zęby jego siostra tez ma krzywe a z tego co wiem całuje się ;)

Gość ja chyba jednak troche
bym sie brzydzila... to takie nie estetyczne

Gość okt
ja tam mam krzywe zeby gorne a faceci i tak za mna szaleją kiedys byl to moj kompleks ale teraz nie to nie ma znaczenia