Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa289

kamera internetowa

Polecane posty

Czy ktoś mi powie jak to jest z instalacją kamery internetowej? Wiem, że kupując taką w zestawie jest też oprogramowanie, które trzeba wgrać do komputera. Wgrany program będzie widoczny zapewne na pulpicie. Zależałoby mi na tym, żeby nikt z domowników nie wiedział iż mam kamerę. Kamerę mogę chyba odłączyć i schować, ale co z oprogramowaniem? Czy można go za każdym razem użcyia kamery wgrywać a potem kasować? Co o tym sądzicie?

No tak, ale gdybym się uparła z tym kasowaniem to myślisz, że może to przynieść jakąś szkodę dla kompuera albo programu? Nie wiesz może jak długo się wgrywa taki program i gdzie można poza pulpitem go umieścić?

ooo nie chcesz by mąż zobaczył ze masz kamerke..??? Własnie jedyna opcja to taka bys go wgrała ale schowała gdzies na kompie mozesz nawet zmienic nazwe tego programu,wiec mysle ze nikt nie zobaczy:)

Jak długo się wgrywa taki program,nie wiem.Nie mam kamerki.:D Zrób tak,jak radzi Nadiya.Chciałoby Ci się wgrywać za każdym razem wszystko od nowa? ♥♪♫

Gość łałałiłu
o ile się nie mylę i pisze czysto teoretycznie... program instalacyjny kamerki możesz wywalić z paska startowego i z paska programów....bo te odnośniki działają jak skróty na pulpicie,, w dodatku katalog zainstalowanego sprzetu robisz jako ukryty....najeżdząsz na katlog prawy myszy,,,właściwości i w atrybutach ukryty...pomimo tych operacji kamerka powinna funkcjonowac... może się jeszcze okazać,że kamerka sama działa wraz z windowsem...można to sprawdzić w ten sposób ,że podłączasz sprzęt...wchodzisz w panel kontrolny...dodaj osprzęt...i komp sam szuka...bo prawdopodobnie będzie podłączona na złącze USB...jak wyszuka i spyta czy ma zainstalować a nie poprosi o sterwink producenta to powinna ona póxniej działać za każdym podłączeniem jej do windy.... opis mocno teoretyczny..ale 1 opcja działa na pewno bez większego uszczerbku

Gość łałałiłu
aby sobie ograniczyć roboty i pryz założeniue ,że program instalacyjny jest zrobiony po ludzku po instalacji pewnie pojawi sie okno albo i przed czy program ma stworzyć skróty w danych miejscach,,,jak pulpit i pasek startowy...po prostu zostawiasz te okienka puste albo robisz na puste bo domyślnie zazwyczaj są to opcje z "ptaszkiem':P