Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie-zapominajka

nowonarodzona kruszynka....

Polecane posty

Moja tez ma kołyske ale baldachim mnie denerwował i poszedł na strych. Moja ma wszystko niebieskie bo niecierpie różowego koloru. Ma niebieskie szafeczki niebieska posciel w pieski niebieska pidżamke niebiesciutkie misie i karuzele z misiami też niebieską :)

Gość pearle of sound poland
to ja naookoło kołsyki dałabym takie z materiału blade rózyczki a kołsyka z drewna obita troszke białym, bo posciel wewnatrz ma;) NO i ten baldachimek u gory na rogu tuz nad głowką, tam gdzie by siestykał w trojakt przypiełabym rozyczke:);)

A mi sie podoba ten pokoj ...to nie jest rózowy...To taki przydymiony,brdny róż....nie wiem jak to okreslic.Nie taki cukierkowy.Ale tez ma taką karuzelkę nad i ona tak ślicznie gra :)

wiem jaki to róż. Taki brudny róż, przycmiobny wiem. Cos jak herbaciana delikatna róża:) sa tez takie pomadki:) ładnie z bielą wyglada.:) a sciany pokoju jakie ma?

Gość a oficjalnie
???

Gość Kafeteriomanka
Moja ma oficjalnie na imie Maria :)

ładnie a co z tmi scianami?:) jaki klor? biel

Sciany ma kremowe,też takie jakby brudne,tapety.Przez srodek idzie pasek taki jak zazwyczaj na gorze na tapety sie daje z takimi kwiatami rozmytymi...Pokój ma naprawde sliczny bo cały domek nowy i super urządzony,ale spłacać bedaa przez 15 lat:/

Nieoficjalnie bo chrzciny za 3 tygodnie :) Niby tylko urzędowo,ale to dla mnie jakby nie miała jeszcze imienia.. Marysia tez bardzo ładnie :)

ładnie:) fajnie:)

Nieoficjalnie tak:) ostatanio liczyłam dzieci ktore pomagałam nianczyc bedzie z 15:P Jeszcze nie:) ale uczucia macierzynstwa - opieki, czułosci, miłosci mam od dawna do dzieci np Zosi;)