Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata*86

SOLARIUM

Polecane posty

Gość Agata*86

Co sądzicie o opalaniu na solarium??

Gość odishnv clWKF N
a co mamy sadzic?

Gość odishnv clWKF N
jedni uwazaja to za normalna rzecz a inni ze to straszne i niezdrowe wiec po to ten temat wogole?

Gość trzydzieścijeden
osobiście nigdy więcej nie pójdę do solarium; rok temu nabawiłam się tam przebarwień na twarzy i leczę to do dzisiaj......

Ja sądzę, że to głupota sztucznie przyciemniać jasną skórę, podobnie jak głupotą jest rozjaśnianie skóry murzyna:)

Gość majua
ja solarium nie uznaję. Szkoda mi skóry.

Gość nietykalna
nom fakt kazdego inwidulana sparwa ale ja jestem zaaa... znacznei ladnei wyglada opalona zlocista skora nie mylic z weglona :D zasnanawiam sie czy nie kupic soebie sama domowego soalrium :)

Gość Agata*86
nietykalna: zgadzam się z Tobą w 100%-ach . Opalona skóra bardzo ładnie wyglada.Jak ma się opalaoną twarz to człowiek od razu lepiej wyglada. Kiedys probowlalam tych balsamów brązujących i juz nigdy wiecej po nie nie sięgne. Po pierwsze okropny zapach mają,po drugie zostawiają smugi,po trzecie strasznie białe ubarnia brudzi i bielizne (obojetnie z jakiej firmy wszystkie są do niczego). No wiec od niedawna na solarium chodze i jestem bardzo zadowolona z efektu. Delikatnie opalona skóra:):):):)

Gość hahhaaa
wszystkie fanki solarium powinny zobaczyć film oszukać przeznaczenie 3 :DD może to by was wyleczyło z głupoty

Melanoma malignum.......ciekawe ile z Was juz odwiedzila.........?

do melanomy dorzucmy elastiosis;) I zadajmy sobie pytanie czy lepiej pobrudzic ubranie (ktore i tak za rok wyrzucimy) czy \"upiekszyc sie\" na cale zycie?

Gość Andziulka87
nietykalna jesli chcessz kupic sobie lozko takiejak w solarium to kilkadziesiat tysiecy... aja niemam nic przeciwko solarium :D podobno szybciej zmarszczki wyjda na starosc ale poki jestem mloda to korzystam ;)