Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oja-T

ciagle dowiaduje sie ze czyjs tam facet wyjechal do pracy za granice...

Polecane posty

Gość oja-T

czy to jakas plaga zwiazkow na odleglosc?

Gość ZZZZZZZZZZYYYYYYYYZ
każdy facet zdradza na takich wyjazdach wiem co mowie, sam zdradzam, zdradzaja i moi wspollokatorzy a wy sobie siedzcie w Polsce i myslcie ze wszystko ok ale prawda jest taka: za granicą łątwiej wyrwać foczkę

a tam ZZZZZZZZYYYYYYYZ to ze ty taki jestes, nie znaczy, ze wszyscy, z reszta moj facet jest na takim zadupu, ze nie wiem ,czy tam cos jest do podrywania;-) a nawet jesli, to juz bym o tym wiedziala, bo mam swojego szpiega w miescinie;)

mój facet ma swoją firmę w Polsce i nie musi wyjeżdżać ;) na całe szczęście :) co prawda tu na razie nie zarabia kokosów ale tez nie jest najgorzej a przynajmniej jest blisko :)

Gość agnesina
Ja przez rok zylam na odleglosc i bylo okropnie bo tesknilam. Nie zdradzilam go jednak ani ja ani on bo po pierwsze mialam tzw "szpiega" ktory dokladnie zdawal mi relacje z tego co porabia ukochany, a po drugie moj jakos nie potrafi klamac . wszystko co robi widac po nim. Dzis na szczescie jestesmy juz blisko siebie jako maz i zona:))

zdradzaja zdradzaja Mialam kilku kumpli ...a jeden czul jakby nie zdradzal -mial przyjaciolke na przychodne i robii wszytsko oprocz tradycyjnego seksu ...

Gość 555555
TO WINA pisU TE WYJAZDY

Gość 555555 juz głupot
nie pisz:P Kto by nie rządził to i tak ludzie by wyjechali, jak zostały otwarte rynki pracy na zachodzie:D Ale wiem że wina Pisu to tez pewnie że mam taka paskudna pogodę :classic_cool:🖐️

Wina ciagnie sie od pokolen, PIS jest akurat u steru wiec dostaje baty Jakby byl Tusk, wcale mniej by nie wyjechalo ... 10 000 000 ... miejsc pracy by przeciez nie stworzyl... Ani nawet jednej dziesiatej tego :o