Kaszalotte 281 Napisano 19 godzin temu No to miłego wypadziku może pojazzujesz z murzynami i będziecie kręcić lolki pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 19 godzin temu murzyn to jeden gra na basie a tak to sami bialasy muzycy glownie a murzyn mi daje zarcie za friko jak tam jestem, slodycze, i w ogole jak tam wpadam to oo hello Phil a pol roku mnie nie bylo powienienm tam co tydzien chodzic w ogole a ja raz pojde a potem znowu pare miesiecy gnije w domu, ale dzisaij wlasnie jak wyjde to zostaje na zewnatrz dopoki nie wyladuje tam w jazz klubie a potem wroce do domu, i tak najlepiej co tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 19 godzin temu 30 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Bo w głowie tylko dziewczyny, czasem jestem w szoku jak tu wchodzę, a tu miętolenie tego samego tematu uparcie dzień i noc, noc i dzień, niczym cierpienia młodego Wertera Pozwól mu to wszystko przetrawić.Niektórzy potrzebują więcej czas albo prawiczkowi się tematy kończą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 19 godzin temu dzieki milego dnia dumbusia xD pewnie zdam relacje jak wroce XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 19 godzin temu lolki oni tam jaraja pewno, o 22 przerwa jest i wychodza i jaraja lolki przed klubem koledzy xD a potem siadaja znowu i graja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 205 Napisano 19 godzin temu O kogo biega tym razem bo dopiero co do domu przyjechałem... Elcię, czy jakąś inną nieszczęśnicę co z Leżakiem się zadała? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 19 godzin temu Stalkerka w ukrytej prawdzie się pruje że typ woli 15 lat starsza brzydsza babe i robi pretensje co ona w sobie ma czego ja nie mam, będziesz mnie błagał żebym cię przyjęła, wynos sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 19 godzin temu 16 minut temu, RC + napisał: O kogo biega tym razem bo dopiero co do domu przyjechałem... Elcię, czy jakąś inną nieszczęśnicę co z Leżakiem się zadała? xD Elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 18 godzin temu do mnie na czat wpada codziennie rano jakas SophiaGirl i piszemy sobie o cybersecurity XDD pisala mi, ze wczoraj skasowala windowsa i zainstalowala sobie tails linux i teraz jej youtube sie szybciej wczytuje ;dd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 14 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, pumpernikiel32 napisał: Bo w głowie tylko dziewczyny, czasem jestem w szoku jak tu wchodzę, a tu miętolenie tego samego tematu uparcie dzień i noc, noc i dzień, niczym cierpienia młodego Wertera Twoje wielki i owłosione bile też są dosyć szokujące, przyjacielu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 17 godzin temu Że Elcia z własnej inicjatywy wysyła nudle komu popadnie, to Malowany wysypał najpierw, Leżak akurat tym razem trzymał najpierw gębę na kłódkę. Swoją drogą Elcia jest niemożliwa z tym kompletnym brakiem problemu, że jej zdjęcia i dane tu latają plus takie rewelacje Te foty z młodości wręcz wydają się łechtać jej ego Na ero też bywały takie wtopy, ale zawsze wtedy autorka dramatu znikała spalona ze wstydu, ewentualnie wracała na innym nicku, udajac kogoś innego A ich dane osobowe nie latały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 16 godzin temu 32 minuty temu, selkie napisał: Że Elcia z własnej inicjatywy wysyła nudle komu popadnie, to Malowany wysypał najpierw, leżak akurat tym razem trzymał najpierw gębę na kłódkę. Swoją drogą Elcia jest niemożliwa z tym kompletnym brakiem problemu, że jej zdjęcia i dane tu latają plus takie rewelacje Te foty z młodości wręcz wydają się łechtać jej ego Na ero też bywały takie wtopy, ale zawsze wtedy autorka dramatu znikała spalona ze wstydu, ewentualnie wracała na innym nicku, udajac kogoś innego A ich dane osobowe nie latały No co ty nie powiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 16 godzin temu Elka oj Elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: No co ty nie powiesz. Nie kpij, potrzeba wyjątkowej mądrości aby dojść do tych wniosków;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 16 godzin temu Tartaczna jak zwykle w krzakach (przyczajony tygrys, ukryty smok) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Malowany napisał: No co ty nie powiesz. Nie wszyscy mogą być tego świadomi, że to Ty wywalasz intymną prywatę, więc w sumie nie rozumiem Twojego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Nie wszyscy mogą być tego świadomi, że to Ty wywalasz intymną prywatę, więc w sumie nie rozumiem Twojego postu. To teraz już są świadomi. Możesz spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie kpij, potrzeba wyjątkowej mądrości aby dojść do tych wniosków;) On pisze o wywalania przez elkę prywaty, ale chyba nie każdy zrozumiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: To teraz już są świadomi. Możesz spać spokojnie. Spałam spokojnie i przedtem Wiem, że ci wstyd i powinno, więc najlepiej, żeby wszyscy zapomnieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Spałam spokojnie i przedtem Wiem, że ci wstyd i powinno, więc najlepiej, żeby wszyscy zapomnieli Tak średnio bym powiedział. Bo ludzi tutaj tak to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: On pisze o wywalania przez elkę prywaty, ale chyba nie każdy zrozumiał Czego skutkiem było wywalenie prywaty Elki przez Ciebie i leżaka Choćbyś z tartaczną stanął tu na uszach, nie zamieciesz tej żenady, że napisałeś publicznie, że kobieta Ci nagle zdjęcia posłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 899 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak średnio bym powiedział. Bo ludzi tutaj tak to obchodzi No jak ci nawet nie wstyd, to w sumie co tu więcej można dodać o Tobie jako facecie No nic więcej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, selkie napisał: No jak ci nawet nie wstyd, to w sumie co tu więcej można dodać o Tobie jako facecie No nic więcej;) 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 429 Napisano 8 godzin temu 20 lat pózniej... 13 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Żeby wam nie przyslonilo tak 13 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Nie umiała inaczej poderwać niż wywalajac prywate xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach