Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babsko

piekny weekendowy wieczor...czyli

Polecane posty

nie ma jak nudy w chacie, zero ciekawych filmow, len na maxa, zero ciekawych tematow na kafe i co dobijajace zakaz spozywania alko:O dodatkowo zaraz maz zajmie kompa:P komus gorzej??? zapraszam na interesujacy topik o dupie maryny:) czyli piszta co chceta!

taa chyba nie mam wyjscia, ale tak za ok 2miechy to chyba z niego nie zleze:P

o zaraz sie zacznie bo znow jakas szalona dala topik typu : mysle ze jestem zajebista, moze ktos jeszcze...i fotosik rzadzi:P

Gość oczywiście Roman
a może ja Ci pomogę?Jestem ciepły i agresywny:P

uuuu kochana bedzie sie dzialo, teraz to jak jakas chora gimanstyka:P ale co tu ukrywac, brzuch coraz wiekszy❤️ ;)

romek cieplego to i ja mam obok siebie ale coz jak skorzystac z niego tak w 100% nie moge:P szalalo sie w styczniu to teraz trzeba swoje odczekac:) ale dzieki za dobre checi tygrysie:D

bedzie, bedzie❤️ dlatego w weekend w domu i dlatego bez alko i bez seksu:P ale czego sie nie robi dla maluszka❤️ odbijemy sobie juz niedlugo:)

No że weeken bezsxu to ok-chodz faktycznie nudno ale bez alko--współczuje,ale w ciaży swoje trzeba odcierpiec na szczęście mam to juz za sobą więc jeden łyk pysznego zimnego piwa za twoje i maluszka zdrowie