Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenadaaa

zbliza sie wrzesien-zaczną sie strajki ..nauczycieli /bimbali przez 2,5 mies

Polecane posty

Gość zenadaaa

teraz zaczna strajkować zobaczycie

Gość zycze wszystkim krzykacza
pracowac w szkole, uczyc cudze dzieci z ktorymi czesto maja problem rodzice, byc zadowolonym i nie strajkowac...Popracujecie ze dwa lata wtedy pogadamy OK.

Gość zenadaaa
banda lenoi i nierobów wieczna in krzywda niech ida tyrac do hipermarketłów jak im źle

Gość Uwazasz ze po to sie uczyli
studiowali, zeby pracowac w hipermarkiecie?? Powiem tyle, Ty sama jestes zenujaca, moze najpierw miej jakies pojecie o tym o czym sie wypawiadasz.

Gość fghghg
tak kurwa tylko oni zarabiaja ponad 1,5 tys zl do reki ... aja pielegniarka po studiach nawet tych 1,1 tys zl nie moge zarobic ...

Gość fghghg
mialo byc lekarz*

Gość jakie poltora tysiaka ...
... wiesz wogole o czym ty mowisz? Wiekszosc nauczycieli ma pensje ponizej tysiaca, no chyba ze maja jakies nadgodziny albo cos. Spoko jestes pielegniarka albo lekarka (dziwny blad), pomagasz ludziom. trzymasz w rekach ich zycie. Ok, rozumiem. Ale nauczyciele musza sie meczyc z rozwydrzonymi bachorami, nie moga krzyknac, bo przeciez przyleci zaraz jakas mamusia ze belfer zneca sie nad synkiem/coreczka. Musza znosic wieczne upokarzanie, bo przeciez wszytsko mozna zwalic na nauczyciela. Gdyby nie szkola i nauczyciele nie doszlabys do niczego, taka prawda ps. acha no i zeby ktos nei pomyslal ze jestem nauczycielka

Gość gdzie kilknąc
ej zenada a ty czym sie zajmujesz\ , ze tak krzyczysz ?

Gość siedze po godzinach
ludzie trzymcie mnie !!! 18 godzinny etat czyli tyleco przecietny człowiek robi w 2 dni a oni po godzinach siedzą

Gość tylko ptostak tak mowi
Uważam, że tylko człowiek, który jest totalnym prostakiem może mówic w ten sposób!!!!!!!!!! To jest nieszanowanie pracy innych ludzi. I śmiech na sali - nauczyciel pracuje 18 godzin -tak? Ludzie jak Wy pieprzycie od reczy, nie mając o niczym pojęcia!!!! I jakie zarobki mają nauczyciele. WoW!!!! W państwie, gdzie nie szanuje sie ludzi wykształconych nigdy nie będzie dobrze. I bardzo bolesne jest porównywanie nauczycieli do pań sprzedających w hipermarketach ( z całym szacunkiem). Każdemu należy się godne wynagrodzenie za pracę.

Gość Do siedze po godzinach
szkoda tylko ze kazdy widzi tylko to co nauczyciel siedzi w szkole..a na zajecia to niby krasnoludki sie za niego przygotowuja, wiekszosc nauczycieli w dou spedza wiecej czasu na przygotowania do zajec niz ich wychowankowie..Zreszta uwazam ze ta dyskusja nie ma sensu.Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.

Gość erikaa
ja mam po 4latach pracy 1000, po lekcjach zajecia dodatkowe, przygotowania do pracy i nie co roku to samo, bo jestem twórcza.

Gość upupp
a dalaczego maja podnosic pensje tylko lekarza ?? lekarz ma zarabiac kilka tysiecay a ja po studiach 800zl. wszystkim powinni podniesc pensje. juz nie dlugo w polsce nie bedzie gdzie sie leczyc i uczyc

Gość ale jak zarabiają hi h
po 5 latach pracy w zawodzie nauczyciela zarabiam nieco ponad 900 zł. Uważam, że to jest uwłaczające i bardzo smutne - bo woźna w mojej szkole zarabia dokładnie tyle samo, albo więcej. I to ma być ok - prawda? Według mnie tylko totalny debil zazdrosci nauczycielom. A dlaczego nie zmienimy pracy? Bo większość z nas po prostu lubi uczyć.

Gość Laliitaa
mnie najbardziej denerwuja strajkujacy lekarze(juz kilka miesiecy strajkuja) sa tacy biedni, te wszystkie lapowki, biedactawa, naprawde mi ich szkoda

Gość a mnie najbardziej wkurza rzad
bo tylko tam maja jak u pana boga za piecem i zaden nawet zdegradowany nie pojdzie na zasilek tylko na jeszcze inna nie gorsza posadke.Od gory trzeba zaczac!!!

Gość porcupinetree
Ja też uczę od 4 lat i miesięcznie mam nawet około 2,500 złotych.Trzeba jednak ,moi państwo,wziąć się do pracy-czekanie az spadnie z rządowego nieba nie pomaga.I od razu dla psychopatów informacja-uwielbiam swoja pracę i mam dobre wyniki nauczania.

Gość bzdura porcupinetree
Niemożliwe że tyle zarabiasz. Stawki dla nauczycieli są takie same w calym kraju, zależą od stopnia awansu. Jeśli uczysz cztery lata, to jesteś co najwyżej kontraktowym. No chyba, że mówisz o pieniądzach za etat w szkole plus jeszcze jakiś inny, ewentualnie korepetycje czy jakieś prace zlecone.

Gość n-cielka
skoro wyciągnęliście ten temat to mam pytanie: kto z Was pracuje na programie własnym?