Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupek taki jeden

smieszny problem czy powazny?-

Polecane posty

Gość dupek taki jeden

Mieszkam z facetem 4 lata skonczylismy latek 30... i wczoraj stwierdzilam ze musze cos zrobic z wlosami najlepiej sciac , na to moj facet powiedzial ze jak cos zrobie z wlosami to sie moge wyprowadzic!!! wiem ze mam bardzo dlugie czarne wlosy sa ladne ale mnie to znudzilo chce zmiany!!! czuje sie jak idiotka w tej sytuacji.

moze zartowal? chociaz moj tez mocno przywiazal sie do moich wlosow, mialam dlugie do pasa, ale zaczelam miec powazne problemy ze skora glowy i mocno mi sie przezedzily, wiec obcielam... nie byl zachwycony, ale jakos to przelknal, a teraz gdy skora wrocila do normy namawia mnie zebym zapuscila znowu :D Mysla, ze oni po prostu maja takie upodobanie, jeden woli dlugie wlosy a drugi krotkie, i juz nic tego nie zmieni... Moze nie scinaj calkiem, a lekko skróc, wycieniuj :) dodaj troche kolorow :D

Gość kreee
a jak zetniesz, to jak cie bedzie ciagnal za wlosy? Pomyslalas o tym?

Gość bez jaj
co Ty wlasnosc jego jestes ???? Mma nadzieje ze glupio zartowal..

Gość dupek taki jeden
nie zartowal !!!! byla z tego powodu awantura !!!! Moj facet slucha tzw ciezkej muzy od zawsze w naszym otoczeniu wszystkie laski maja dlugie blond lub dlugie czarne wlosy!!! mam powazna prace i nie zawsze w tych wlosach powaznie wygladam rozumiecie?

Gość bez jaj
Rob jak Ty uwazasz , i nie patrz na niego! Bez przesady do cholery !!!! Kocha Ciebie czy Twoje wlosy? Chce pokazac , ze rzadzi Toba ??? Ze robisz co ON Ci kaze ???

to faktycznie nie tyle dupek co kretyn... nie mozesz sciac wlosow, bo nie bedziesz pasowac do towarzystwa... jakie to plytkie z jego strony...

Gość dupek taki jeden
dokladnie tak , oczywiscie pod wzgledem materialnym i wyksztalceniem pasuje na ..6... to sa tez moi znajomi nasza muzyka itd mamy dwojke dzieci splacamy dom itd normalnie sie wscieklam !!!

strasznie nie dojrzaly ten twoj facet... macie dzieci, a on z igly robi widly...