Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydznonaaaaaaaa

Do wszystkich DZIEWCZYN!!!!!!!Czy sex analny jest przyjemny???

Polecane posty

Gość zawstydznonaaaaaaaa

Pomożcie dziewczyny licze na was!!!! Chciałabym zaczac uprawiac sex analny ale nie wiem czy daje to jaka kolwiek przyjemność ????szczerze powiem to probowałam sobie wkładac tam pare rzeczy ale to nie była żadna przyjemnosc tylko sam bol..............i jeszcze jedno pytanie czy ten bol bedzie mi towarzyszył za kazdym razem czy tylko na poczatku??

wczoraj sprobowalam pierwszy raz:) i....musze powiedziec ze to calkiem przyjemne i mile doznanie bylo.....moj mezczyzna wyszedl z propozycja sprobowania,kiedys juz o tym rozmawialismy,chcielismy oboje sprobowac.... milo bylo go poczuc tam....napoczatku poczulam lekki bol,przy wchodzeniu ....ale lekkie nawilzenie tego miejsca sprawilo ze z czasem wszedl caly a ja poczulam mile wypelnienie......moj mezczyzna byl wniebowziety:) proponuje sprobowac.... my z pewnoscia jeszcze kiedys to powtorzymy ... zawsze przeciez mozna zrezygnowac z dalszych poczynan,jesli ci sie jednak nie spodoba,prawda?.....:) pozdrawiam :)

Gość bzdura totalna...
nie słuchajcie takich głupot, kobieta nie ma żadnej satysfakcji z penetracji odbytu. Tylko dyskomfort!!!

Gość ja miałam kilka razy orgazm

totalna bzdura to ty tak sadzisz.....ja uwielbiam a odloty przy tego rodzaje seksie sa nieporownywalne z zadnym ...uwielbiam