Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody biznesmen

Do wszystkich zakompleksionych facetów

Polecane posty

Gość młody biznesmen

Drogie panie chciałem się wam czymś pochwalić. Jestem brzydki jak noc, słaby w łóżku, nudny jak flaki z olejem, głupi jak but, mam bardzo małego penisa i prawie jestem impotentem a do tego jeszcze sporo piję, palę jak smok i nie zamykam klapy od sedesu. Mimo to kobiety na mnie lecą jak oszalałe czego nie potrafię zrozumieć. No i co wy na to? Zawsze wierzyłem w kobiety i wiedziałem, że są lepsze od nas facetów. Nas interesuje jedynie powierzchowność kobiety ładna pupcia, fajne cycki, miła buzia a kobiety są inne. Kobiety zwracają uwagę przede wszystkim na wnętrze człowieka. Nie ważne czy masz mały penis, jesteś słaby w łóżku, pijesz, palisz, nie zamykasz klapy od sedesu. To są szczegóły. Ważne jakim jesteś człowiekiem i jak traktujesz kobiety. Mitem jest tez, że kasa ma takie znaczenie dla kobiet. To są wymysły sfrustrowanych facetów, którzy nie maja kobietom nic do zaoferowania więc krzyczą jakie to z nich materialistki. Ja co prawda mam duża kasę ale wiem, że dla moich kochanek nie ma to większego znaczenia. One nie patrzą na mnie przez pryzmat kasy tylko jak na interesującego wręcz fascynującego mężczyznę. Jestem pewien że byłyby ze mną nawet gdybym był bezdomnym. Kobiety, dziewczyny, panienki jesteście naprawdę boskie! Kocham was wszystkie!

Gość jker
masz racje.KOPbiety nie leca na wyglad,bo zawsze spotyka sie brzydkiego faceta z ladna kobieta ,a nigdy na odwrot.

Gość młody biznesmen
dodam że gdy miałem 11 lat to miałem wielki szacunek u kolegów z gimnazjum,gdyż przynosiłem im jako trofeum nasienie w słoiczku i chwaliłem się że to moje.Prawda była taka ,że wieczorami zakradałem się do sypialni rodziców i delikatnymi ruchami ust pieściłem oralnie mojego tate a jego nasienie wypluwałem do woego słoiczka :classic_cool:

Gość a_dusia
niestety ale, lecą na kasę.

Gość maly ujek
Bo Kobiety lubia posiadac zwierzeta. Nie myslacych, atrakcyjnych facetow ale wlasnie zwierzeta. Nie maja poczucia gustu. Zwroccie uwage na psy, koty itp. Zakochuja sie w jakisc kudlatych burkach, dachowcach. Schylaja sie nad byle lezacym wroblem. Choduja myszy, szczury, ptaki i inne badziewia. Dlatego taki oblesny facet stanowi swego rodzaju odreagowanie nagromadzonych emocji.

Simon Mol to dobitny przykład że jak facet nie ma kompleków to może poderwac mnóstwo kobiet - nie miał ani kasy , ani urody ani pozycji społecznej za to powodzenie u panienek ( czesto z wyzszym wykształceniem i ładnych) jak najbardziej miał :)

Przecież napisałeś, że jesteś nudny jak flaki z olejem i głupi jak but to jakim sposobem możesz być równocześnie fascynujący :D ?