Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochane bravo....

problemy bravo- wpisujcie

Polecane posty

Gość kochane bravo....

pamietacie jeszcze problemy nastolatkow w stylu "kochane bravo, rozmrozila mi sie w srodku kaszanka..." albo, "mam 12 lat, moj chlopak nalega na seks. powinnam to zrobic?"

Gość ja pamiętam
pewien problem do bravo: pomocy ja mam 14 lat mój facet 18 i nie wiem czy mogę z nim się już kochać :) buhahahaha

Gość a ja pamiętam....
"ostatnio zauważyłam dziwny guzek na kolanie.....czy to może być ciąża pozamaciczna? pomocy!" :D:D

Gość upupupupupupupupup
moj penis jest krzywy. czy ja jestem bezplodny?

Gość kamilaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kochane bravo. podczas masturbacji dezodorantem zatyczka wypadka i utknela w srodku. powinnam isc do lekarza,czy czekac az sama wypadnie?

wystarczy wpisać pare słów do google i już wyskakuje masa stron :classic_cool: :D:D Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem. Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda Pomóżcie! Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną. Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że po prostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nie rozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojrzałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo na prawdę ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja? KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisać ten list do Waszej Redakcji , ale sądzę ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczynę Monikę , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczęli się kochać , ale ja się boje i przed tym \"pierwszym razem\". Mam pytanie, czy mój członek może utkwić w jej pochwie ? I co mam zrobić i jak się zachować jeśli tak się stanie i nie będę mógł go wyjąć. Proszę o szybką odpowiedz , bo jeśli nadal będę bał się tego zrobić, to ona przestanie mnie kochać. MISS 16 -Droga redakcjo! Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka! Nazywał sie Damian i był taki słodki! Wszystkie koleżanki mi zazdrościły! Zaproponował mi współżycie, lecz ja odmówiłam! Teraz się do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole! Czy dobrze zrobiłam? Może gdybym się zgodziła, to kochałby mnie tak ja jego!? POMÓŻCIE! Zrozpaczona czytelniczka! Aneta 15lat: Droga redakcjo nigdy do was nie pisałam, ale zdarzyło się coś okropnego. Kiedy rozmawiałam z koleżanką, doradziła mi, żebym się zmasturbowała i kiedy to robiłam poczułam przebicie się błony. Czy to oznacza ze nie jestem juz dziewicą? Czekam na odpowiedź. Olek 17lat: Mój problem polega na tym, że po nocach śni mi się, że uprawiam seks ze swoim młodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyć często. Czy to oznacza, że jestem gejem? Marcin 18lat Koledzy śmieją się ze mnie, że jeszcze nie piłem alkoholu, ani nie całowałem się z dziewczyną. Co mam im odpowiadać? POMOCY Drogie Bravo! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów :-/ Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali. Po paru dniach wezwano mnie na komendę, dowiedziałam się, że Konrad, którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem, czy coś takiego..nie wiem co mam o tym myśleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać?? Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem. Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że przez pocałunek można zajść w ciążę. Czy to prawda? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Proszę o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego. Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

Gość nagajola
Kochana Redakcjo, miałem kiedyś kota, i usłyszałem od kolegów, że można go nakręcić kocimiętką. coś mnie tknęlo, zeby samemu powąchać, i od tej pory strasznie mnie to nakręca, do tego stopnia że jak poznaję nową dziewczynę, to nie podoba mi się zbytnio dopóki jej kocimiętką nie prysnę.. co ja mam z tym zrobić?? to zaczyna być naprawdę uciążliwe Gargamel. Drogi Gargamelu, Rynek perfum kobiecych już od dawna czekał na tak powalający zapach. Ja dobrze, że ktoś w końcu wpadł na pomysł, by stworzyć tak niezapomnianą miksturę. Do promocji radzimy zatrudnić kogoś szanowanego, kto ma renomę i ceniony jest za swój dobry gust (nieśmiało proponujemy, jako doradcy z dobrym sercem, panią Annę Wiśniewską - nową żonę Michała. W kulisach już dawno mówi się o Niej, że jest perełką w morzu tandety). Życzymy powodzenia, z poważaniem, redakcja

Gość komendant ogorek
Albo to : cześć bravo ! jestem kuba! mam 14 lat ! i od niedawna chodze z fajna dziewczyną ona ma 10 lat, ale jest super. wczoraj zaproponowałem jej seks, a ona się zgodziła. Ale był jeden problem ja nie wiedziałem jak uprawia sie seks. Kiedy przyszedł ten moment przypomniałem sobie jak kolega powiedział mi że seks robi się przez pępek. więc zaczołem jej tak najpierw wkładać palec potem dwa a potem ona powiedziała żebyśmy wkońcu zaczęli. zdjęła ze mnie spodnie j zaczęła bawic się moim fiutkiem. zaczęła robic coś strasznie dziwnego. wzięła go w ręke a potem do buci. czułem jak on mi staje. następnego dnia mojej dziewczynie brzuch zaczął bolec w okolicy pępka nie wiemy dlaczego. Martwimy się że będziemy mieli dziecko. POMÓŻCIE ?!!

Gość komendant ogorek
Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!! Zrozpaczona Odpowiedź Redakcji: Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania: 1. Ekstrawaganckie w stylu new art. 2. Siłowe Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tloczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu, że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz, że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁąDEK DO SERCA". Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i pierdolnij się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże! Z poważaniem Redakcja

Gość no wiesz to trochę głupie
polewka xD

Gość redakcjabravo
drogi lubelaku. nie do konca rozumiemy nature twojego problemu. o ile dobrze rozumiemy, masz penisa po pachy, ale nawala,wiec ubaw? jezeli tak , to nawal,bo pewnie masz za malo krwi,zeby solidnie postawic takiego olbrzyma. druga mozliwosc- ty chcesz uprawiac seks dopachowy, ale laski maja z tego tylko ubaw. 3,najbardziej optymistyczna- jest taki dlugi,ze wchodzi az po pachy. w naszej redakcji nie ma ubawu z tego powodu. pewnie dlatego,ze wiekszosc dziennikarzy jest po 50 i lyka viagre jak kaszanke z cebulka, ktora jest zreszta prezentem od innej czytelniczki. pozdrowienia

piszcie coś więcej bo fajnie sie to czyta:D

Gość redakcjabravo
drogi/a anv. redakcja jest powaznie zaniepokojona twoja postawa. tu nie chodzi o czytanie. to tak jak byc w dzielnicy czerwonych latarni i byc lizanym przez prostytutke przez szybe. a to nie o to. trzeba dac cos od siebie (wejsc do przybytku rozkoszy) aby cos otrzymac (profesjonalne fellatio/minete). zyczymy powodzenia- redakcja

Gość kasia z problemem
kochane bravo, mam taki problem. wczoraj,kiedy masturbowalam sie ogorkiem, do pokoju weszla moja mlodsza siostra. zmusilam ja do zamkniecia dzioba (jak powie zniszcze jej lalki) ale okazalo sie,ze poprosila mame o mizerie na obiad. powinnam byla powiedziec im o ogorku czy jednak obrze bylo,ze patrzylam na rodzicow i babcie kiedy sie zajadali i w ten sposob nie przezylam wstydu? p.s. obsikalam tej smarkuli najnowsza barbie!

Gość prosto ze strony bravo
zdarzylo mnie sie takie cos bo ja mieszkam za granica i pewnego wieczoru baaardzo mi sie nudzilo bo nikoko nie bylo na gg wiec zajrzalam do wyszukiwarki wpisalam ta miejscowosc i byl dostepny ktos pod nickiem "dziurbi" wiec napisalam do niego czy naprawde mieszka w chard a on ze nie pod mostem i tak wrednie sie do mnie odzywal wiec ja do niego tez i zaczelismy sie moze nie wyzywac ale sprzeczac. ze trzy tygodnie pozniej spotkalam kolege w parku i poszlismy sie przejsc potem zaczelismy gadac o gg i pytam sie jaka ma ksywke a on ze dziurbi mi cos zaczelo sie kojazyc z tym kolesiem ale on pierwszy sie domyslil o co biega i pyta sie czy ze mna gadal a ja ze tak i pol godziny zwijali my sie ze smiechu przypominalismy sobie co pisalismy wtedy i on mi mowi ze opieprzyl kolegow o to ze sobie jaja z niego robia i tak zaczelismy sie spotykac przyjaznic a na koniec zostalismy para:D choc to bylo jakies 4 miesiace temu niestety cos sie zaczelo psuc po dwoch miesiacach i sie rostalismy jeszcze kilka razy sie spotykalismy ale glownie sie klucilismy a teraz tylko jestesmy na czesc:/ aha a musze tez dodac ze na poczatku go nie lubialam bo z wygladu przypominal mi cwaniaka a wcale nim nie jest przekonalam sie o tym tego dnia co go spotkalam jest to prawdziwa historia wyciagnieta z mojej przeszlosci i choc to juz koniec to jednak za nim nie tesknie nawet nie zalowalam ze sie to skonczylo niewiem moze to nie byla milosc tylko zauroczenie a wy jak oceniacie ta historie

Gość prosto ze strony bravo
Mam straszny problemKompleksy!!! Ilekroć staję przed lustrem wydaje mi się ,że jestem gruba i pryszczata! a na dodatek mam strasznie krzaczaste brwi!Mama i reszta rodziny mówią mi ,że jestem ładna,że mam super figure jak na swój wiek ,ale mnie to nie wystarcza!Nie tyle przejmuję się moją wagą co moimi pryszczami! Wyskakuja mi na całej twarzy!Mam mówi ,że dojrzewam i z czasem to zejdzie! Tylko,że ja juz tak z nimi walczę od miesięcy.I efekt-Jak jeden zniknie pojawiaja sie nowe! Mam tez krzeczaste brwi! Mama mi mówi ,że by mi wyskubała,ale nie teraz ponieważ są bardzo blisko nerwów i się boi.I mówi ,że dopiero później.Kiedy to komus mówię to on mi odpowiada:Jesteś piekna! Taka laska i ty masz kompleksy?!Mój problem to to ,że wcale mi to nie pomaga! POMOCY! Komentarze: lola_0022 Hej.JA tez mam podobne kompleksy ciagle mowie ze jesatem gruba i to codziennie chyba ze 100 razy albo nawet wieceju.MAm juz tego dosyc pragne byc chuda,wszyscy moi przyjaciele i rodzina mowia ze wcale nie jestesm gruba i ze jestem bardzo ladna ja tego nie widze.Schudlam ale ciagle mi malo.OStatnio moja mam powiedziala ze musi isc ze mna do psychiatry....ale ja tak bardzo cche schudnac Dodany: 24.08.2007 16:30 Angel777 Duzo osob ma pryszcze i sie tym nie przejmuje! Ja nie mam bo u mnie w rodzinie nikt nigdy nie mial, ale czasem tez mi jakis wyskoczy ale nic nie robie bo kazdy czasem ma:) Mowia ze jestes ladna wiec czym sie przejmujesz?? Dodany: 24.08.2007 10:19 happystar doskonale cie rozumiem....mam to samo...codziennie rano staje przed lustrem i stwierdzam (jesteś brzydka , masz nowego pryszcza , następny kilogram , celulit itp)...gdy mówie o tym komukolwiek on odpowiada , że to nie prawda , że jestem głupia , że tak myśle , bo przecież jestem ładna , zgrabna ....Ale uwierzcie ciężko jest wierzyć w te słowa swoim rodzicą czy przyjaciółce , bo cały czas ma sie świadomośc , żę przecież to bliskie ci osoby i mówią tak żeby nie sprawić ci przykrości ;( Dodany: 23.08.2007 16:02 paat_ jak masz pryszcze to idz do dermatologa a z brwiami do kosmetyczki i problem z głowy Dodany: 22.08.2007 22:03 by_me to może daj fotki ? ja ocenieę czy jest aż tak źle jak piszesz:P

kiedys dziewczyna miala problem bo nie mogla wyjac tampona i napisala list do bravo z zapytaniem co ma teraz zrobic. ciekawe czy chodzila z nim do czasu az pojawil sie nastepny numer czasopisma i mogla przeczytac odpowiedz:)

Gość redakcja bravo
droga nowa w miescie. jestes zakompleksionym niedowiarkiem, ktory nie wierzy w prawdziwosc ludzkich tragedii opisanych w naszym quality magazine. fakt,ze mimo wszystko wchodzisz na takie strony oznacza,ze masz problem, z ktorym nie mozesz sobie poradzic. zapraszamy do posta "bravo poradzi". pozdrowienia-redakcja.

Gość redakcja bravo
ach, a jednak. ale nastepnym razem, droga nowa w miescie, nie pisz o "kolezence" czy "jakiejs dziewczynie". internet jest anonimowy, mozesz sie przyznac, ze chodzi o ciebie.

Gość upupupupupupupup
drogie bravo, mam obsesje. wszedzie wpisuje upupupupupupupu!. pomozcie

Gość redakcja bravo
upupupupupupupupupupup!!!

Gość antydisco_girl
gdzie można znaleźć takie wypowiedzi z bravo? jaka to strona?

Gość antydisco_girl
Na osiedlu wszyscy mówią na mnie "pokrowiec". Nie wiem dlaczego :(?

Gość antydisco_girl
zna ktoś tę stronę z bravo? chetnie poczytam bo ubaw mam niezły z tych małolat :D

Gość redakcja bravo
drogi pokrowcu! jak ty nie wiesz,gdzie jest strona bravo, to sie nie dziw,ze masz takie problemy w kontaktach miedzyludzkich. to tylko i wylacznie twoja wina! bravo kocha,bravo radzi, bravo nigdy cie nie zdradzi!!! w zgodzie z nasza maksyma, radzimy: wpisz w google bravo lub bravogirl. ta skarbinca wiedzy uchyli ci rabka tajemnicy. powodzenia-redakcja.

Gość upupupupupuuu