Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko boska

Nie mogę pokochać mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość o matko boska

Strasznie przytyła przez te wakacje. Pojechałem na 3 miesiące do Anglii, wracam, a w domu zastałem 10 kg więcej!

Gość karioka*
chyba pokochałeś ją już dawno, teraz poprostu nie potrafisz zaakceptować tego, ze przytyła??

Gość o matko boska
byłem z nią m.in. dla niezłego wyglądu każdy facet cjce się pokazać przy fajnej niuni, przecież to oczywiste

Gość no ale o co chodzi przeciez
to normalne, ze dziwczyna bardzo tesknila i sie objadala z tesknoty za tobą...

ale Wy chrzanicie kobiety... pokochal ją za wszystko, z wygladem włącznie i szczytem egoizmu jest z jej strony takie obżarstwo... jesli facet nagle przestanie sie myć i będzie jechalo od niego jak z murzynskiej chaty, to co tez mozna powiedziec, ze pokochalyscie go nie za zapach tylko za jego wnętrze.... troche rozsądku poprosze

ok ale od razu :\"nie potrafie jej pokochac\"??? dziewczyna moze sama widzi ze musi schudnąć, albo zmotywować ją do tego.... razem z nią jakiś sotr uprawiać a nie...

Gość a mój jak wróci.....
po 2 miesiacach z Angli to zobaczy 5 kilo mniej..., bo mi to z tesknoty apetyt odebrało:(

Gość a mój jak wróci.....
to tez nie bedzie mnie kochal??? so sad

Gość nie on jeden na swiecie
mi od rozstania z moim ukochany tez apetyt odebralo i schudlam 5 kg, ale to dobrze w sumie, lepiej wygladam, mimo ze psychika zrypana

didid** - no stwierdzenie autora nie jest najszczesliwsze... gorzej, jesli jego kobieta nie zauwaza problemu... z doswiadczenia wiem, ze babke wyciągnąć na silownie to ciężkie zadanie.... 10 kg mozna spokojnie w 2 miesiace zrzucic, ale trzeba chciec...

Gość bzykaj ja częściej
to szybko to zrzuci..

Luuudzie zlituj cie się i przestańcie wreszcie pitolić i robić z wagi cenrum wszechświata!!! Jak poznawałam swojego ukochanego, ważyłam 55 kg. Nazywał mnie czule szczuplaczkiem :) Z zachwytem gładził moje ledwo zarysowane dziewczęce piersi i ekscytował się smukłymi nogami. Po kilku latach wspólnego mieszkania waga poszybowała mi do 74 kilo. I co??? Mój ukochany nie nazywa mnie już szczuplaczkiem... tylko seksbombą, nie może oderwać się od mojego nader imponującego biustu i klepsydrowych bioder. Kiedy wkurzona kolejną nieudaną wyprawą po ubrania (gdzie do k. nędzy wywiało rozmiar 42 ) postanowiłam wziąć się ostro za odchudzanie - spojrzał na mnie zaokrąglonymi ze zdziwienia oczami i zapytał: kochanie, ale po co, jesteś piękna! Czy to nie zastanawiające, że tak samo kręcę go w OBU wersjach? No ruszcie sami głową i pomyślcie, o czym to może świadczyć???

Gość nie on jeden na swiecie
ale moze ona wyglada gorzej od ciebie. nie kazdej kobiecie pasuje otylosc. tobie moze tak. pzdr

Orangepineaplejuice - jak to o czym to moze swiadczyc?? o prawdziwe milosci :):):) Dlatego nie rozumie autora tego tematu :O poza tym gdzie autor?:P jak mozesz autorze topicu podaj wage swojej laski:P zobaczymy czy serio gruba jest czy tlyko Tobie wydaje sie gruba:P

Gość dddddddddddd
jest chyba różnica wtym, czytycie jest dośc powolne i jest się świadkiem tego, a w tym, ze zoistawia się kogoś szczupłego a po powrocie ma on 10 kg więcej.

do nie on jeden Człowieku, jaka otyłość???? Ja wyglądam teraz jak włoskie gwiady z lat 50-tych :D Czy wy już naprawdę nie rozumiecie znaczenia używanych przez siebie słów? OTYŁY to jest Wojciech Mann ;) Zaś np. Jurek z \"Klanu\" ma NADWAGĘ. do Bibelotki Brawo, trafna diagnoza Mój ukochany niezmiennie uwielbia moją fizyczność (zresztą nie tylko on, obcy mężczyźni też dosyć otwarcie okazują aprobatę dla mojej aparycji :P ) ale na Boga nie to jest podstawą naszego związku :D Łaczy nas o wiele wiele więcej niź tylko fizyczny pociąg

pewnie to ze stresu , ze sie moze puszczasz gdzies na boku , myslala i jadla , jadla i myslala , nie ufa Ci :P

Bibelotko, wyjęłaś mi to z ust :) Mam tylko taką smutną obserwację, że \"dzisiejsza młodzież\" (ależ to zaebiście brzmi w ustach trzydziestokilkulatki :D ) w ogóle nie jest do takiego związku zdolna. Ja mam poczucie, że gdyby zły los pozbawil mnie jednej z moich apetycznych kończyn albo kuszącego biustu, albo oka, palca itd itp to mój ukochany nie wyrzuci mnie na śmietnik jak zepsutej zabawki i nie pójdzie szukać następnej, niefelernej... I to samo mogę powiedzieć o sobie. Za to jak czytam tu wypowiedzi nasto i dwudziestolatków płci męskiej, podobne do tej z tego topiku, to mam smutną pewność, że dokładnie to by zrobili :( Głupi ten świat się robi i nieludzki coraz bardziej. Aż się odechciewa mieć dzieci 😭

Gość Grzesiekkkk
jedym to nie przeszkadza, a innym tak... Moim zdaniem zadniedala siebie, objadajac sie, rozumie kiedy sie tyje zlekow , czy choroby , lecz objadajac sie to jest niedbalstwo. Lecz zapamietaj jedno kiedy poznajesz dziewczyne patrzysz na wyglad, wazny jest take charakter i wlasnie dla charakteru powinienes z nia być, gdyz z wiekiem i tak przytyje i przyjda zmarszczki, a charakret zostanie w 80 procentavh ten sam, iwec lepiej wybrac brzydsza i madra niz ładna i glupia, bo i tak kiedys kazda bedzie przecietnego wygladu. Jesli czujesz sie niekomfortowo to decyzja nalezy do Ciebie. Nie patrz na opinie innych i nie podlegaj jej, zyj dla siebie i dla niej ;) Pozdrooo

ale czego tak na niego naskoczyliscie... ma prawo czuc sie zniesmaczony tym, ze jego ukochana przybrala na wadze jakies 10 kg... no coz to sporo;( jesli przez to nie czuje się przy niej komfortowo.. znaczy sie,że to nie jest /była prawdziwa milosc... ale to z kolei nie oznacza,że mamy go tu bluzgac tylko dlatego,ze nie kreca go puszyste... :O