Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mamam robic

kto sie zna na komputerach ..prosze o pomoc

Polecane posty

Gość co mamam robic

jak probuje wylaczyc komputer wyskakuje mi cos takiego... trwa konczenie programu mail spectre(cos w tym stylu) i jest napisane czekaj albo anuluj, i jak niby wybiore zakoncz teraz to wszystkie niezapisane informacje na kompie zostana utracone!! nie wiem co robic moze ktos mi pomoze

daj zakoncz, chyba ze top wazne dane to zakoncz ten program najpierw niech sie zapisza.

Gość co mamam robic
no wlasnie tak robilam-zakoncz!! po jakims czasie znow wlaczylam komputer i przy wylanczaniu znow to samooooo

jesli pozamykasz wszystkie programy, to odczekaj chwile, zeby mogly sie one pozapisywac..i dopiero wylacz kompurer. U mnie pomoglo. Ale ja sie srednio takimi komunikatami przejmuje, bo wiem, ze nie mam nic waznego czego napewno nie mialabym zapisanego. Wiec bralam zakoncz teraz i czesc.

Gość co mamam robic
prosze pomozciee

Gość znudzony człek
nie masz ise czym przejmować , żadne dane nie zostana utracone - jak cię to denerwuje to sprawdź co to za program i czy jest ci koniecznie niezbedny - jak nie to odinstaluj to dziadostwo i po kłopocie ( ja tak mam czasem z gg ale nieczęsto)

a co masz bana na google.pl? wpisz blad w google i czytaj jak to usunac :P

Gość co mamam robic
a jak mam sprawdzic co to za program i go odinstalowac, ja naprawde jestem w tym zielonaa

start/ustawienia/panel sterowania/dodajusunprogramy znajdujesz na liscie i dajesz odinstaluj

start >panel sterownia dodaj/usun programy znajdz go tam i odinstaluj i po sprawie:D