Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolia_

Tabletki antykoncepcyjne a apetyt

Polecane posty

Gość Magnolia_

Dziewczyny!Zauwazylam,ze zawsze kiedy biore tabsy antykoncepcyjne Cilest-przez 21 dni-to przez te dni w ogóle nie mam apetytu,w ogole nie chce mi sie np.słodkiego.Natomiast,kiedy zrobie przerwe w tabletkach i nie biore ich przez 7 dni to w te dni mam normalne łaknienie,normalna ochote na słodycze,itp.Czy te tabletki sa dla mnie odpowiednie,bo nie wiem co o tym sadzic??Pomozcie!!

Gość Magnolia_
To prawda,tylko ze u mnie brak apetytu wcale nie jest wskazany.Przez beznadziejne odchudzanie utracilam okres i lekarz prepisal mi te tabletki na przywrocenie okresu.Przez te 21 dni czuje sie strasznie fatalnie-uwierzcie mi.Chyba pojde do tego lekarza,zeby mi wymienil tabsy,bo nie dam rady :(.

ale czy to ze nie masz ochoty na slodycze to znaczy ze nie masz ich jesc? przeciez na pewno ogolnie bywasz glodna i jesz prawda? jak mialas problemy z odhcudzaniem to powinnas sie wrecz zmuszac zeby zjesc, odzywiaj sie zdrowo,jedz witaminki....

Gość Magnolia_
Mialam problemy z jedzeniem,ale juz od dluzszego czasu wszystko bylo dobrze,do czasu wziecia tych tabletek.Po nich w ogole nie mam apetytu.Tzn.jestem glodna i jem,ale mniejsze porcje bo wiekszych nie moge przelknac.I zauwazylam,ze po ok.pol godziny po zjedzeniu czegokolwiek troche mnie mdli,odczuwam taki dziwny dyskomfort w żołądku.Natomiast gdy nie bralam tych tabletek to wrecz mialam ochote na wszystko.