Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranijaaaaaa....

Wszyscy fajni faceci są już zajęci

Polecane posty

Gość ranijaaaaaa....

taki temat jest juz na uczuciowym, ale zgadzam sie :) przynajmniej moj facet jest juz zajety :D

Gość ia22tk21
Tak niestety jest :-/ A wiekszosc dziwi sie ( nie tylko faceci),ze jestem sama bo jestem bardzo ladna,fajna itd no coz takie jest zycie.Moze dlatego,ze jestem zbyt wybredna a do tego podobaja mi sie glownie faceci,ktorzy nie sa warci mojego zainteresowania

Gość faceci nie lubia zarozumiałych
lasek, ktore o sobie mówią "jestem ładna, fajna itd"... :o

mi tu-nie bądz taka hop do przodu,bo ktoś może ci tego twojego chłopaczka odebrać. :P

Gość a tobie carinio juz
ktoś pewnie odebrał, bo takie rady dajesz...

...znaczy reszta jest juz do niczego? ... bo zeby byc fajnym, trzeba byc zajetym? :P

Gość grocha
to ze ktoś pisze ze jest fajny, ładny, inteligetny itp to wcale nie znaczy ze tak nie jest i jest zarozumiały. mśle że taka osoba w pełni siebie akceptuje i poprostu nie udaje skromności. na swój sposób każdy ma coś pięknego w sobie.

A tobie Carinio->no ta. :) No,ale nie o to mi chodziło,bo są pewno zdesperowane kobiety,albo i nie które sązdolne więc niech panieny niewychwalają tak swoich chłoptasiów hehe Andrzej->no wlasnie tacy napewno nie są fajni. :O

Gość grocha
a tak poza tym to fakt- fajni są zaęci albo są księżmi czy franciszkanami oj widziałam dzisiaj dużo ciasteczek w czekoladzie;)

...no to teraz pora do zakonu :o

EE tam zaraz do zakonu,ja tam niezamierzam. :) Tylko czekam. ;) Mysle,ze są fajni faceci,ale są być może zbyt niesmiali??

Gość grocha
no to czekaj sobie . ja już czekam od 2 lat.... i nic. mamy czekać az sie staną odważni?

A moze to nie tak ze fajni juz sa zajeci tylko ze ci zajeci staja sie fajni dopiero jak wchodza w zwiazek... bo najlepiej smakuje zakazany owoc i skoro juz nie mozna to sie patrzy i mysli \"o rany jacy oni fajni\"... ja tam mysle ze fajni ludzie sa wokól nas tylko dzis niekt nie zawraca sobie glowy tym zeby kogos poznac, ocenia odrazu po pierwszym spotkaniu i najczesciej mówi spadaj...

...a jaki to fajny jest? Ciekawi mnie definicja! :)

dla mnie fajny jest mówj maz- bo pasuje mi jego charakter, smieje sie z jego dowcipów i moge na niego zawsze liczyć... Ale po naszym pierwszym spotkaniu bylam nim baaardzo zawiedziona- nie zrobil dobrego wrazenia... postanowilam dac mu szanse i okazalo sie ze dobrze zrobilam :)

ogólnie było \"sztywno\" caly czas mówił, mówił, mówil... tak sztucznie zeby tylko nie zapdła cisza... ubrany był fatalnie i miał wlosy jakby uciekał przed fryzjerem... mialam ochote uciec i nigdy wiecej juz go niespotkać....

...ha, wlasnie fajnego to sobie trzeba \"wychowac\" nauczyc ze sie nie gada non-stop, do fryzjera wyslac, doradzic... :) A jak sie nie chce to wtedy strata! :)

Gość grocha
to ciekawe. ja kilka razy dawałam takim szanse i doszłam do wniosku ze faceta nie da sie zmienić choćby nie wiem co

otóż to :) teraz jest fajny- ładnie ubrany ma fajna fryzurke i widze ze laski sie ogladaja na ulicy :P Nawet jego ex gdzies sie nagle pojawiła z zalem w oku... a kiedys go nie chciała :P dlatego uwazam ze \" nie to zloto co się świeci...\"

grocha- mój był jak plastelinka lepilam co chcialam... ale ja tez zrobilam sie jak plastelinka i wkoncu wyszla nam taka fajna figurka- w sam raz na weselny tort :)

Gość grocha
ja polerowałam moje rok , potem dwa i ..... nie zabłysło:(

...zal w oku eks! BEZCENNY! :)

Gość niewiasta z krainy bajki
do mnie ostatnio doczepil sie zonaty facet,pracujemy w jednej firmie i juz mam go dosc,jest namolny i mysli ze jak jest przystojny to wszystko moze...zrazil mnie tym ,ze powiedzial iz 13 lat mial kochanke ale ona wyjechala i teraz chcialby bym ja byla na jej miejscu:O zalosne,a jak zonka przychodzi do pracy po niego czasem to udaje takiego zakochanego.... zalosne inny znow tez z pracy stwierdzil ze znudzilo mu sie juz zycie malzenskie i szuka kochanki..."a ze jest dobry w klamstwach to zonka nie kapnie sie e ma kogos"tak mowil...mam niesmak do facetow,wole wolnosc i zygac mi sie chce na takich debili

...zalezy na kogo trafisz! Są ludzie i szuje! :o