Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agtkaMAgnatka

dziewczyny!poradzcie mi proszę co zrobić, żeby mój chłopak był

Polecane posty

Gość agtkaMAgnatka

trochę zazdrosny?? Może i wyda się to trochę dziwne, ale już mnie wkurza że on nie jest wcale zazdrosny!! Mówi że ma do mnie zaufanie i że mi wierzy. Ja go nie puszczam bokiem i nigdy tego nie zrobię! Ale myślę ze fajnie by było, znowu poczuć że się stresuje, że się stara tak jak na początku! Że mu zależy i nie chce żebym chodziła na jakieś imprezy sama czy spotykała się z kolegami. Nie chodzi tu o żadne niedowartościowanie, bo znam swoją cenę i wiem ze jestem atrakcyjna. Jesteśmy trochę daleko do siebie przez wakacje, i widujemy się co weekend, teraz niestety nie wypaliło. Byłam na dyskotece. A on mi powiedział, żebym się dobrze wybawiła. Może ktoś mi coś podpowie?? :)

Gość rocznik_1979
Hehehehe, taki typ z Twojego chłopa. Nie rób nic na siłę. Ciesz się, że Ci ufa, to naprawdę wielka cnota :)

moj jak przestal byc zazdrosny to sie rozstalismy po paru tygidniach.odwidzialo mu sie..:P

Gość agtkaMAgnatka
cieszyć się?? hah a to dobre!!to mnie doprowadza do wściekłości dostaje białej gorączki!! no z jednej strony dobrze, ze mi ufa i chcę tego:D ale.. każda kobieta potrzebuje uwielbienia, poczuć że facetowi zależy, ze chce z nią być cały czas.. Czasem to kam mu napiszę że idę do kolegi (tylko kolegi bo mieszka blisko, znamy sie dobrze) na imprezę to mi pisze zebym go pozdrowiła!! no szlag mnie trafia

Gość agtkaMAgnatka
hehe wyobraziłaś sobie?? ja to wyobrażam sobie że na niego wrzeszczę!! i to przynosi mi ulgę:D hehe a tak na serio, to naprawdę chciałabym żeby mi powiedział że nie chce żebym chodziła na imprezy sama albo spotykała się z kolegami na piwku poczuć że mnie trochę pilnuje... Tylko jak?? no prosze podpowiedzcie mi coś...

badz bardziej chlodna w stosunku do niego. jak zadzwoni- nie odbieraj na sms nie odpisuj od razu tylko z opoznieniem. jak bedzie sie chcial spotkac powiedz nastepnym razem. a jak sie spotkacie nie siadaj za blisko niego tylko dalej. to pomaga. ja stosuje co jakis czas jedna z tych rzeczy i moj mezus wariuje :P

Gość agtkaMAgnatka
heh że też trafili nam się tacy kumaci... No bo proste i logiczne że chłopak powinien być zazdrosny trochę.. Ja chyba zacznę kłamać.. będę udawać, ze codziennie nie ma mnie w domu, nie będzie mnie na gg i będę miała w opisach aluzje..?? Jeszcze mogę zrobić inny numer.. ale trochę chyba było by mi głupio przed nim

Gość agtkaMAgnatka
desperate housewife=> ja już tak robię od 2 tygodni... a ten mi pisze że pewnie mam cos do roboty w domu i mi nie będzie przeszkadzał, albo ze nie mam tel przy sobie, albo że jak mnie nie ma na gg przez dwa dnie, to pewnie mój brat siedzi i zadzwoni później... no ręce nogi opadają...

Gość agtkaMAgnatka
ktoś mi poda jakiś pomysł..??

Gość agtkaMAgnatka
jesteśmy razem 5 miesięcy, ale on zawsze był na moje samotne imprezowe wypady pozytywnie nastawiony.. Jest bardzo czuły i opiekuńczy, romantyczny. Wiem ze mnie kocha, i mnie nie zdradza, ale czy taki charakter można choć trochę zmienić

to sprobuj porozmawiac z nim. powiedz jak sie czujesz, ze masz wrazenie, ze mu na tobie nie zalezy, bo jest mu obojetne gdzie idziesz i co robisz. musisz sie nauczyc komunikacji w zwiazku jezeli masz zamiar go budowac. inaczej wyrosnie pomiedzy wami mor.tylko nie rob to w sposob o jaka ja biedna a badz bardziej cool jak z nim rozmawiasz.

Gość agtkaMAgnatka
no ok, rozmowa to dobre wyjście. Ale jak my się widujemy w weekendy...i jesteśmy raczej sami... i wtedy on jest takim aniołkiem,..

u mnie problem ostatnio byl-rutyna. przestawal kupowac kwiatki i troche sie w tych rzeczach zapomnial. nazwalam go wstreciuchem(w mily sposob) i powiedzialam co na sercu lezy. powiedzialam ze go nie lubie i wydelam usta jak dzieciak. zaczelismy sie oboje smiac i teraz jest ok

Gość xcxcxc
Moj mężczyzna jest strasznie zazdrosny i to jest okropne...Nie lubi gdy rozmawiam z chlopakami ktorych nie zna a co dopiero jakbym sie miala z nimi spotkac:P ale jest kochanny:P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci