Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna931223

powracanie do naturalnych włosków

Polecane posty

hej mam problem trzy tyg temu przefarbowałam włoski z ciemnego blądu/jasnego brązu na całkiem czarny chciałąm powrócic do swojego koloru więc wczoraj rozjaśniłam je rozjaśniaczem joannny po 15 minutach zdiełam czepek a tu strasznie jasne od skóry głowy a reszta tylko troszeczke sie rozjaśniła jest teraz taki bardzo ciemny kasztan a od skóry głowy jaśniutki bląd ;( patrzyłam w internecie farbe do włosów podobną do mojego naturalnego koloru \\\"schwarzkopf natural & easy satynowy ciemny bląd 550\\\" czy jak przefarbuje sie na ten kolor to pomoże mi do przejścia do naturalnych włosków? jak myślicie?

moja droga zostaw te włosy w spokoju bo jeszcze kilka zabiegów a same ci wypadną. Zasada jest taka jak pofarbowałas z jasnych na ciemno to bardzo trudno teraz zrobić je na jasno. W zasadzie to jest niemozliwe, a wynika to z zasad farbowania znanych fryzjerom. Na własną rękę już nic nie rób idż po poradę do dobrego fryzjera. A kosmetyki Joanny może tanie ale mocne, żrące

Gość nie wiem czemu macie
tak durne pomysły jak mozna farbowac włosy kilka razy w przeciągu kilku dni chcecie je totalnie spalic czy jak ? na nieudany kolor najlepiej użyc szamponetki niż kolejnej agresywnej farby, on nie niszczą włosów tak jak faby i łatwiej dobrac kolor, szybko się zmywają więc jeśli kolor będzie inny od oczekiwanego łatwo będzie to szybko naprawic w sposób nieniszczący włosów, polecam szampony koloryzujące Pallette w saszetkach, koszt ok 6 zł, można je znaleźc w marketach lub nawet zwykłych drogeriach, polecam, wypróbowałam odcienie rubin i wiśnia, oba chwytały zarówno włosy siwe jak i farbowane, czarne nadając sliczny połysk i kolor

no tak ale to miała byc zmywalna farba... miało sie zmyc po 24 myciaciach a głowe myje codziennie i nic sie nie zmywało... ;(