Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ************

Jak myślicie??

Polecane posty

Gość ************

Dziewczyny powiedzcie mi jedno: czy rzeczywiście gdy kawa przestaje smakować to może (ale nie musi) to być sygnał, że jestem w ciąży? Strasznie nurtuje mnie ta opinia i jestem ciekawa waszych zdań. Napiszcie co sądzicie i czy miałyście tak w początkach ciąży. Pozdrawiam.

mnie rzeczywiscie odrzucało od kawy gdy bylam w ciąży ale teraz tez mam takie dni kiedy mi nie smakuje kawa i odstawiam ja na kilka dni ale jestes madra kobietką i wiesz że nie tylko smaki decydują o ciąży

Gość Salomonka
mnie faktycznie w ciazy odrzucilo od kawy, ale mialam to tak ze na sam widok i zapach kawy dostawalam mdlosci i "obrzydzenia" a teraz mimo ze w ciazy nie jestem tez czasami kawa mi nie smakuje i nie mam na nia ochoty

Gość ************
Ja raczej rzadko pijam kawusię, ale jak już sobie zrobię to wypijam ze smakiem, a tu dzisiaj takie zdziwienie bo nie przeszła mi przez gardło ;) jak dla mnie to mogłoby to okazać się jednym ze znaków o ciąży ;) ale nadzieja matką naiwnych ;)

Zapomniałam dodać, że nadzieja matką naiwnych, ale każdą matkę kochać trzeba ;) hihi mam nadzieję, że ta niechęć do kawy będzie spowodowana tylko jednym... Dziękuję za odpowiedzi! :) tataneczka ------> to ja ****** tylko teraz pod swoim nickiem.