Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaverr

SEKS Z NIEMKAMI, miał ktoś??

Polecane posty

Gość kiedys
nie urodzilem sie w Polsce i nie chodzilem do polskiej szkoly wiec wybacz te bledy

Gość no cos w tym jest
a i pragne powiedziec ze ja etem dumny ze jestem polakiem chociaz tak bardzo finansowo nie jestesmy rozwinieci jak inne panstwa to mamy takze sporo pozytywnych cech

Gość a wiecie moze
i ja tam mysle ze angielka ktora sie puscila z polakiem jest w anglii tez uwazana za szmate i ze sie puscila z takim smieciem;)

Gość kiedys
wiesz ja znam jako tako jezyk polski ale jak slysze polska mowe to od razu mnie sie wszystkiego odechciewa ,mialem sporo dziwnych spotkan z polkami i dlategom nie przyznaje sie ze znam ten jezyk ,tak jest lepiej

Gość fakt niemki to straszenie
tanie dziw_ki wystarczy jej 1 piwo i dobry bajer a zrobi ci super laske

Gość a gdzie sie urodziles
??

Gość kiedys
nie przyznaje sie tez ze mam mikroskopijnego pindola ale chyba predzej czy pozniej bede musial:(

Gość kiedys
w niemczech

Gość NO TO WSPÓŁCZUJE

Gość Biały Bór
do fakt niemki to straszenie Niemek nie trzeba bajerować wda browary i do szpary

Gość kiedys
tak mozesz mi wspolczuc mialem za zone polke jedyne co mi po mniej pozostalo to znajomoasc jezyka reszte sobiewziela ,wiec teraz wiesz dlaczego polki sa dla mnie tabu

Gość Biały Bór
dwa browary i do szpary tak miało być

Gość kiedys
nie wszystkie kolego, jak sa z dala od domu to sobie uzywaja

Gość o kolessss
dobrze ci tak nie byles jej wart

Gość Biały Bór
dla mnie Niemcy to jest tabu i jedyną rzecz jaką bym dla nich zdrobił to zdetonował nad Berlinem taką dwumegatonówkę w podzięce za mój naród

Gość Biały Bór
nie Polak.... a co masz coś do Polaków a ty kurka zpacyfikowany przez prusaków polaku , jak dla cienbie polskie kobiety to temat tabu to po chuj siedzisz na kobiecym forum ...?? no po chuj czytać nie umiesz wypierdalaj stąd szwabie zajebany

Gość kiedys
ale ty kolego jestes durny i prymitywny nic dziwnego ze jak tacy jak ty zabieraja glos w sorwach o ktorycz nie maja pojecia wszyscy sie zaraz odwracaja ,tacy jak ty robia najgorsza reklame Polsce Tak trzymaj a niedlugo bedziesz zyl w kraju pitego swiata

Gość pisze bez sensu
chyba kurwa żaden z was normalnej Niemki nie widział.Po pierwsze to Niemka nie da nowopoznanemu facetowi zapłacić za swoje np.piwo.Jesli facet IM się podoba to sa bezposrednie,seks na pierwszej randce to norma.Są śmiałe i nie certolą się jak Polki.Potrafią cieszyc sie seksem.Robią to co sprawia IM przyjemnosc,kazda Niemka to po trosze hedonistka.Polak ma szansę u Niemki tylko jesli jest bardzo przystojny i dba o ciało.Ale taki to u wszystkich ma szansę.

Gość HITLER JUNGEN
zeby nie wiadomo jaki poziom miały niemcy i nie wiadomo co miało nigdy tego z siebie nie zmyjecie !! wy sie z tym rodzicie i nawet nie w głowie wam pokora , choc odrobina !!!! co dzien powinniscie lezec 5 godzin krzyzem i prosic bBoga o przebaczenie i kazdego plaka npotkanego na ulicy. Wracaj do swej mamy Eriki steinbach

Gość kiedys
Ich sage nicht mehr ich habe keine Lust zu diskutieren mit manschen die keine Ahnung von leben haben

Gość do kiedys
niespodziewaj sie takich postów jesli jestes tutaj aby obrażać ludzi i ich dyskryminowac to odejdz, to nie jest forum rasistowskie

Gość Biały Bór
widziałem te wasze niemki kurwa ..... żal Panie Boże .... 8 na 10 z nadwagą i jak sie patrzą na nasze polski dziewczyny to mało co się z zazdrości nie poszczają ...... ....ja , ja Duetchland,Duetchland uber alles!!!!!!!!!

Gość Biały Bór
sam tutaj dyskryminujesz nasze polskie dziewczyny trącając uwagi że są dla ciebie tematem tabu... W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.

Gość kiedys
und ,was ist das? HITLER JUNGEN zeby nie wiadomo jaki poziom miały niemcy i nie wiadomo co miało nigdy tego z siebie nie zmyjecie !! wy sie z tym rodzicie i nawet nie w głowie wam pokora , choc odrobina !!!! co dzien powinniscie lezec 5 godzin krzyzem i prosic bBoga o przebaczenie i kazdego plaka npotkanego na ulicy. Wracaj do swej mamy Eriki steinbach

Gość Biały Bór
kolega zapewnie się pomylił miało być hitler jugend

Gość kiedys
So denkt polnische Jugend, bravo weiter so

Gość Biały Bór
no właśnie nawet nie wiesz co sie wydarzyło przez ostatnie 150 lat na świecie.... W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J. jak po polsku nie rozumiesz to napisze po nagielsku get the fuck away from me

Gość kiedys
ja doskonale rozumie ,czego nie mozna o tobie powiedziec ,czy wszyscy w polsce sa tacy niedouczeni? nie chce mi sie w to wierzyc

Gość AGGGAAA
CO TY WIEESZ O POLSCE, DZIEKI BYLEJ ZONIE NAUCZYLES SIE POLSKIEGO ! ALE I TEGO NIE POTRAFISZ DOCENIC .ILE OSÓB W DE ZNA POLSKI NA PALCACH MOZNA POLICZYC, CZY WYKORZYSTALES TA WIDZE W ODPOWIEDNIM CELU , PRZECZYTALES CHOCIAZ JEDEN UTWOR LITERACKI Z WIELU INNYCH KLASYKÓW , NIE . PIERWSZA RZECZ JAKA ZROBILES TO WESZLES NA FORUM ABY OBRAZIC POLKI I POLAKÓW