Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darecki 8721

Pytanie do osób z Holandii

Polecane posty

Gość darecki 8721

Czy to prawda, że w Holandii prostytutka to normalny zawód jak każdy inny i prostytutki nie wstydza się tego co robią. Podobno dla Holendra nie jest żadnym problemem, że jego zona czy córka jest prostytutką. dla mnie to troche szokujące ale takie opinie słyszałem. Czy ktos znający Holandię albo mieszkający w Holandii mógłby zweryfikowac te informacje?

Gość nico rosberg
Tak to prawda prostytutka to w Holandii normalny zawód i nikogo nie bulwersuje fakt że czyjaś zona czy córka jest prostytutką. To tylko w naszym kaczogrodzie ta profesja budzi takie emocje.

Gość grocha
oj Darku pewnie to prawda. polki mają opinie puszczalskich itp. a holendery mają taki zawód dlatego sie nie puszczają.;)

Gość w holandii....
prostytutka to tez szmata.. ktora kryje sie z tym co robi...

Gość kto ci takich
głupot nagadał? Sporo prostytutek z Holandii przyjeżdża do pracy do Belgii i na odwrót. Dziewuchy mają nadzieję, że w ten sposób nie trafią na kogoś znajomego. A ty nico jak chcesz wychowaj sobie córkę prostytutkę, i bądź sobie tym sposobem mega postępowy ;)

Gość bez przesadyyy
prostytucja jest zalegalizowana i panienki płacą normalne podatki, ale urzędują w zamkniętych dzielnicach i jeśli mają mężów to pewnie alfonsów. Holandia to moja druga ojczyzna. Ktoś ci bzdur naopowiadał. W małych miejscowościach to tylko 1 burdel jest a czasami wcale. Najwięcej jest w Amsterdamie