Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surfbarowa zarabiaczka

kto zarabia na surfbarach?

Polecane posty

a kase przelewa sie za pomoca PayPal co jest bezplatne

Gość nomen om
ja mimo wszystko chcę spróbować :) Okazało się, że firewall blokował mi program, a teraz jest ok, chociaż nie wiem czy to bezpieczne :-/ A gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów?

na stronce eurokiddies po zalogowaniu widzisz ile masz juz pkt summary

Gość UWAGA jeszcze mozecie
werbowac innych! trzeba wejsc w Le parrainage i tam znajduje sie link ktory wysylacie innym zeby sie zarejestrowali na was, macie z tego %

Gość ja nie dostałam maila
a czekam już 2 godziny..

Gość Jakie 4 euro za piec godzin
Kopiuje info ze strony o eurokiddies: ,,Obecnie za każde 1000 pkt. otrzymamy około 11 eurocentów,, Za minute mamy 1 punkt. Co oznacza, ze za godzine jest to 60 punktow. Zeby uzbierac 1000 pkt musimy miec wlaczony komputer prawie 17 godzin, a za to dostaniemy 11 centow! I po co takie bzdety na forum pisac, ze za pare godzin 4 euro? Kurde,nauczcie sie liczyc!

no racja:) przeciez pisałam tak, a ta mała pisze ze ona w kilka godzin zarobi 4 euro:D, przeciez to bzdura, od kiedy kase za darmo dają:D

taa jasne zazdroszcze:D przeciez tez se moge to zainstalowac, pisałam juz ze MIAŁAM eurobarre (dziwne ze juz nie mam, co??) a stawki tam są bardzo podobne.

Gość Jakie 4 euro za piec godzin
Kurde, to sobie poczytajcie w internecie na ten temat! Dostaje sie 11 centow za 1000 punktow, czyli tak jak pisalam wyzej! A Ty studentka chcesz pewnie tylko ludzi zwerbowac! Bo po co takie bzdety piszesz? Szkoda slow!

Gość damianasdgzdfgh
Polecam wam nowego surfbara Big-PTP, wyplata 5 euro na konta paypal, od poleconych 15%, 1pkt co 45 sekund, przelicznik okolo 0,10 eurocentow za 1000 pkt Klikamy w link: http://www.big-ptp.fr/inscription.php?parrain=damianq1109 i rejestrujemy sie: Pseudo-login Mot de passe-hasło Code de securite-przepisujemy kod z obrazka Instalujemy surfbar: Barre de surf->telecharger la barre(pobieramy plik)->instalujemy po instalacji wpisujemy email i hasło. I to wszystko. Co godzine pojawia nam sie kod trzeba go potwierdzic by dalej zarabiać oraz pozostale tez bardzo dobre surfbary: Link do rejestracji: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=143244 Link do rejestracji: http://www.surfbar.pl/ref=10002