Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie

co ja robię???

Polecane posty

Gość co ja robie

Mama męża, on ma żonę, wydawałoby się, że obydwoje mamy udane związki. Zaczęło się od kawy i brniemy w to coraz głębiej. Ostatnio dodatrło do mnie co robię. Jestem przerażona... Nie chcę tego ciągnąć, nie potrafiłabym tego skończyć, czekam do następnego spotkania. Nie rozumiem co się stało, że do tego wszystkiego doszło. Nigdy nie rozmawiamy o uczuciach. Nie wiem czy coś do niego czuję. Z jednej strony chciałabym usłyszeć od niego że mu zależy, z drugiej strony wiem, że gdybym to usłyszała to by oznaczało koniec. Przypuszczam, że on myśli podobnie. strasznie nas ciągnie do siebie i nie jesteśmy w stanie tego zahamować. To chyba jakaś paranoja. Co o tym myślicie...

Gość Tomcio z Paluch2
myslimy ze maz Cie nie zaspokaja i szukasz innego ktory Cie zadowoli. Dziwka z Ciebie i tyle.

Gość Marianka_29
Chemia, chemia, nic ponadto...W końcu się ockniesz, lepiej zacznij myśleć już teraz i przestań ranić świadomie, zwłaszcza, że i Ty masz wiele do stracenia.

Gość nie mam pojęcia
co Ty robisz bo nie jestem Tobą ale małżenstwo to świętośc widocznie zaczęło coś bys nie tak więc oddalilas się od męża więc szybko wracaj i rozwiązujcie problemy a nie szukaj"pocieszenia" Pomysl ile ludzi moglibyście skrzywdzić on ma zone dzieci ty męża i mysle że dzieci

Gość Marianka_29
"...Nie potrafiłabym tego skończyć..." a potrafiłaś zacząć??