Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsf

zapalenie drog moczowych

Polecane posty

Gość fdsf

mama zapalenie drog moczowych i chyba przeszlo mi to na ochwe boi tez mnie jakos swiezbi jest na to jakas masc ltp cos bez recepty>?

Gość aniuszka.....
DZIEWCZYNO!!! nie stosuj niczego bez recepty itd!! zapalenie drog moczowych bardzo szybko i łatwo przerodzic sie moze w zapalenie nerek lub przewlekle nawracajace zapalenie pecherza!!! idz do lekarz i popros go o antybiotyk, sama lykaj tez tabletki z zurawina np urinal i co jeszcze Ci polecam to autoszczepionka urovax kosztuje co prawda 100 zl za miesieczna kuracje ale ratuj sie przed ta choroba!! w Polsce jest wiele naprawde wiele kobiet qw tym i ja ktorym zapalne stany przewlekle drog moczowych zaczely sie jak u Ciebie i cierpimy do dzis przez niedoleczenie!! Ja sie mecze z tym srednio raz na 2 miesiace a w tym roku w lutym bylam na to w szpitalu na oddziale nefrologicznym!! Naprawde dobrze Ci radze-wylecz sie dobrze bo inaczej przez nastepne lata nie bedziesz mogla spokojnie wyjechac na wakacje i poplywac w morzu jeziorze, nie mowiac o innych sytuacjach, to naprawde straszna choroba i łatwo zaniedbac ja i dopuscic do takiego stanu!!! Ja nie strasze ja Cie tylko ostrzegam i mowie szczerze jak jest....

Gość aniuszka.....
a co do zapalenia pochwy-nie lecz tego sama, bo to tez nie metoda, mozesz sie posmarowac clotrimazolem ale wizyta jest niezbedna

Gość aniuszka.....
jeszcze cos mi sie przypomnialo: co bierzesz na to zapalenie? jezeli antybiotyk i nie przyjmujesz lekow oslonowych z kwasem mlekowym gto zapalenie pochwy jest tego efektem. kup sobie laktovaginal-stosuje sie dopochwowo, oslania przed niekorzystnym dzialaniem antybiotykow.