nyana_ 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Może ktoś z Was zna tą markę i wie gdzie można kupić jej kosmetyki? :) Jeśli macie swoje spostrzeżenia na temat konkretnych produktów to również proszę pisać je w tym temacie. Ja osobiście żadnego kosmetyku tej firmy jeszcze nie stosowałam. Przymierzam się do kupna jednej z maseczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Szukaj w Galerii Centrum lub Douglasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducky Duck 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Ja mam póki co tylko jedną maseczkę Freeman, ale zamierzam zapoznać się bliżej z ofertą producenta. Ja akurat mieszkam w niewielkiej miejscowości - nie spotkałam się tutaj z tymi kosmetykami, maseczkę kupiłam w Niemczech, w drogerii DM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdf Napisano Sierpień 27, 2007 www.telma.pl dystrybutor tych kosmetyków na POlskę. Możesz zamawiać - firma pewna. ja kupowałam u nich sally hansen i przysłali bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach