Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

co mam o tym myslec??

Polecane posty

wiem, ze sprawa może troche dziecinna, ale mam problem z tym,że jak napiszę do mojego faceta smsa, szczególnie wieczorem to on odpisuje mi dopiero po godzinie, czasami nie wiem już co myśleć, najchętniewj napisałbym mu z kim spędza teraz czas itp. czy tez tak macie??

Gość fnnnnnujrn
nudzisz go-nie widzisz? :O odpisuje dla swietego spokoju !! daj mu zyc !

Oj,też tak robiłam zaraz wlaczalo mi się myślenie,a może ma mnie gdzieś,co on robi itd :O Ważne,że ci w ogole odpisuje,po godzinie hm może był zajęty coś robił i dlatego po takim czasie się odezwał. My baby mamy to do siebie,że zbyt badzo panikujemy.

o kurcze, całkowice cie rozumiem. jezeli nie mozesz mu powiedziec wprost, ze cie to wkurza to źle, jezeli mu powiesz i on bedzie chcial to jakos poprawic to juz postęp. aczkolwiek wydaje mi sie, że dla wiekszosci osob (w szczegolnosci facetow) smsy to dosc uciazliwa forma kontaktu. poza tym faceci to z reguły gatunek słabiej rozwinięty, dlatego tym bardziej sprawia im to problem. gorzej jest jeżeli ten facet w rzeczywistości \"olewa cie\", bo inna teoria mówi, że jak zależy to pisze. jeszcze inna, że może on chce cię tak przetyrzymać. jeszcze inna, że on może nawet sobie sprawy nie zdawać,że ty tak bardzo czekasz. Im trzeba przekazywać wyrażne, proste sygnały. jeśli mowisz\"czy możesz mi odpisać\" mozę oznaczać to dla niego, że ok odpisze kiedyś tam wkrótce, a jeśli powiesz \"daj mi znac od razu po przeczytaniu smsa\" możliwe, że zakuma. jeżeli masz do niego pilna sprawę po prosu zadzwoń, to wcale niewiele droższe. a na koniec po prostu się czymś zajmij, wtedy czas oczekiwania na łaskawą odpowiedź księcia sie tak nie dłuży. pozdrawiam

Gość xcxcxc
Nie pisz do niego pokaz mu ze wcale nie myslisz co on robi wieczorami:) u mnie to pomoglo ,ale ja zawsze rano pisalam mu smsy i wkoncu przestalam i teraz on pisze:P