Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrotce chrzest

co Wasze dzieci dostaly na chrzest od chrzesnych???

Polecane posty

Gość wkrotce chrzest

pytanie j.w

Gość 8550 kcal
Chrzestnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

chrzestnej : 600 zl + szatka chrzestny: swieca, zloty lancuszek, zloty krzyz, rowerek + ubranko

Gość wkrotce chrzest
szczerze mowiac pamietalam ze sie pisze chrzestni a i tak napisalam zle:P

Gość wkrotce chrzest
a to jest tak zwyczaj ze chrzestny kupuje swiece? bo ja mam zamiat isc jutro do sklepu i sama kupic

tak, u nas jest taki zwyczaj ze chrzestny kupuje swiece a chrzestna wybiera szatke

Od chrzestnego złoty łańcuszek plus- opłacił zdjęcia od chrzestnej złoty łańcuszek plus ubranko do chrztu.

od chrzestnej 500zł ,ubranko ,chodzik,5op pampersów od chrzestnego 100zł ,obrazek na ścianę z datą chrztu

corka 5lat temu od chrzestnego - zloty lancuszek z medalikiem (kupil jeszcze swiece i oplacil wyrobienie aktu chrztu) od chrzestnej - pieniazki (kupila sukienke i biala szate) syn ma chrzciny za tydzien ale jak pisalam na pokrewnym temacie chrzestni maja zaznaczone ze nie oczekujemy ZADNYCH prezentow bo sa mlodziutcy i studiuja wiec musieliby kase brac od rodzicow

Gość ale numerrrr
i to ma byc po chrześcijańsku jak liczą się pieniądze , te imprezy winny byc zniesione, jak rodzice decydują się na dziecko to niech sami zawijają rękawy i pracują a nie liczą na kaszę mannę z nieba

czy któres dziecko dostało w momencie chrztu dwójkę oddanych ludzi, którzy gotowi będą służyć rada i pomocą?

Gość wkrotce chrzest
nia zadalam pytania ILE WASZE DZIECI DOSTALY KASY?? wiec nie wiem co sie burzysz, a wogole tak jest od zawsze ze w dniu uroczystosci obdarowujemy prezentami mniejszymi lub wiekszymi

Gość wkrotce chrzest
to po co kupujecie sobie prezenty pod choinke przeciez nie po to obchodzi sie swieto Bozego Narodzenia

Haris no u nas tak, zarowno i corka jak i syn maja super chrzestnych i wiem ze w przyszlosci beda mogly zawsze sie o pomoc i rade do nich zwrocic a ja mam swiadomosc ze gdyby cos nam sie stalo to beda mieli w nich oparcie. dlatego tez wybralismy nie znajomych czy rodzenstwo (te rodzone) ale kuzynow ktorym ufamy szanujemy i z ktorymi jestesmy blisko

Haris Pilton my wlasnie takich chrzestnych wybralismy!!! chrzestna cieszyla sie niesamowicie z tego ze zostala ciocia, ze wrescie ma rodzine(taty rodziny nie zna a mama ma kilka starszych ciotek). . Chrzestna Tomka znam juz 20lat - moja dobra kolezanka. I ciesze ze ze sprawilismy jej radosc tym ze wzielismy ja na chrzestna. dala skarbonke, kase i malutki rozaniec. chrzestny to nasz dobry kolega. ma male dziecko. uczciwy i fajny czlowiek. od niego dostalismy krzeselko. zaprosilismy tylko chrzestnych. rodzice zrezygnowali z dlugiek podrozy wiec mielismy na chrzcinal samych rodzicow chrzestnych+osoby im towarzyszace. bylo super.