Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytalski85

mieszane uczucia...

Polecane posty

Gość Zapytalski85

Sprawa wygląda tak. Podczas stosunku pękła prezerwatywa. Od razu przerwaliśmy, nie doszło do wytrysku. Wg. mojej dziewczyny miała niepłodne dni, 3 dzień po okresie...Niby ok, ale pozostaje nadal pewna mała, ale jednak możliwość?? Jakieś komentarze?? Jak ktoś jest ciekawy, to tak panikuję...

Gość magnifica
3 dzien po okresie to raczej niebezpieczny jest. choc zalezy od długosci cyklu

Gość Siuśka
plemnik może przezyc w organiźmie kobiety kilka dni i poczekac na jajeczko:(

Gość Zapytalski85
Dobra, nie pocieszacie mnie...ale boję się o Nią, nie chcę jej skrzywdzić... zaczyna mnie nosić :)

Gość Zapytalski85
To inaczej...czy wynik testu będzie wiarygodny po upływie tygodnia?? Sama już wie, że okres jej się spóźni, bo wrzesień-egzaminy, stres... Zastanawiam się co zmienią te dwa tygodnie. Teraz "jeśli" to i tak bez znaczenia...Kocham ją, będę z Nią bez względu co się stanie, oby nic się nie stało...

Gość aniuszka.....
zalezy od testu-kupice taki ktory najszybciej wykrywa ciaze, testujcie z porannym moczem.....

Gość Lady F
Tylko nie licz tygodnia od dnia stosunku. Bo to jest zaplemnienie a nie zapłodnienie, dolicz jakieś 3-4 dni

Gość Zapytalski85
Lady F tzn?? plus 3-4?? od ? w sumie to już nie ma znaczenia...wg Niej jest ok i poczekamy na okres...Jest pewna, że do niczego nie doszło...może dobrze, bo mnie byłoby trudniej to znieść, a teraz i tak nic nie da się zrobić...dzięki, ale może jeszcze mi to wyjaśnisz??

no czyli ze od \"pechowego stosunku\" dodaj tydzień i 3-4 dni jeszcze i dopiero wtedy test moze byc wiarygodny.

Gość kk85
bo stosunek nie rowna sie zaplodnieniu :) zapoldnienie moze miec miejsce do 3 dob po stosunku,bo tyle potrafia wyzyc plemniki plemniki w organizmie kobiety

Gość Zapytalski85
Dzięki, ale wszystko wskazuje, że nic się nie stało choć poczekamy na okres...Przyznam, że nadal się denerwuję, ale mniej i ufam mojemu Kochanie... Pozdrawiam :)