Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she25

na pomoc włosom

Polecane posty

ścięłam juz ile się dało zniszczone końce, fryzjer powiedziala mi że mam włosy przesuszone... co stosować aby doprowadzic je do dawnej dobrej formy?? witaminki jakieś łykać może domowe sposoby na suche i zniszczene i matowe wlosy lub może jakas dostępna na rynku DOBRA maska do wlosów, z jakiej firmy warta wypróbowania?

Gość Mloda2017
hej. a rozjaśniasz włosy??? czym sa zniszczone???

Gość aniuszka.....
domowy sposob: dwa zoltka jajek zmieszaj z kilkoma lyzkami oleju rycynowego i jezeli masz mozliwosc mozesz dodac kozie mleko, taka papke rozmieszaj i naloz na suche wlosy. dobrze przed zmieszaniem rozgrzac troche olejek rycynowy, np buteleczke wsadzic do goracej wody, trzymaj nawet i z godzinke, potem zmyj z glowy

Gość Nathali4959
Dobrze nawilża maska z żółtka,rycyny i nafty kosmetycznej,a z gotowych produktów Placenta firmy Kallos

dla mnie rewelacyjna na zniszczone i totalnie przesuszone włosy po rozjaśnianiu okazała się Placenta (szukaj na allegro, 13zł za 1l opakowanie) poza tym z domowych sposobów - żółtko jajka, olejek rycynowy (łyżka), kilka kropel cytryny i ewentualnie nafta kosmetyczna (łyżka, ale z naftą nie trzymaj dłużej na włosach niż pół godz bo ona też przesusza) - bez nafty możesz nosić na włosach spokojnie kilka godzin nawet:) ok godzinki pod czepkiem (w drogerii możesz kupić taki zwykły kąpielowy cienki - jest ok) i na to ręcznik żeby było ciepło - rewelacja na zniszczone i suche :) raz w tygodniu lub co dwa tyg i powinna być poprawa ciężko zmyć ale warto się pomęczyć :)

Gość aniuszka.....
z cytryna odradzam-wzmacnia ale ma dzialanie wysuszajace-zamiast tego by nawilzyc kozie mleko lub wspomniana nafta

Gość aniuszka.....
infekcja, spierd***j z takimi "radami" i z ta durna strona......

ostatnio dość dlugo-kilka miesiecy nie podcinałam końcówek, uzywam szamponów na zniszczone i suche wlosy + odzywka, od ok10 lat farbuje wlosy Palet teraz Garnier, nigdy nie rozjasiałam

Gość aniuszka.....
nie farbuj wiecej farba palet bo ona bardz niszczy wlosyi powoduje takie zmainy jakie masz teraz, garnier moze i moniej trzyma ale jest za to delikatniejszy, zastosuj ta maseczke ktora ja Ci jtu polecam tylko jak mozesz to dodaj teog koziego mleka bo to naprawde skutecznie dziala

do dziewczyn, które stosowały Placenta firmy Kallos, powiedzcie mi jaką ta odżywka ma konsystencję, kolor jaki zapach-czy jest nieprzyjemny? po jakim czasie stosowania widoczna poprawa?

Gość Nathali4959
Placenta jest biała,ma konsystencję kremu i raczej drażniący,chemiczny zapach,ale da się znieść :) Jak się ma zniszczone włosy to efekt widać już po pierwszym użyciu