Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOZE JA

KTOS COS WIE O ZEBACH NA IMPLANTACH ?

Polecane posty

Gość MOZE JA

MOZE ZNACIE KOGOS KTO TAK MA ?

Czeka mnie to, nie mogę zdecydować się już od roku. Panicznie boję się dentystów - tym bardziej, że \"straty\" mam wyłącznie z ich winy - za spore pieniądze. Szukam jakiegoś rozsądnego.

Gość a ile to kosztuje
?

kosztuje nawet do 6000 za jeden. zanim na dobre sie je wszczepi trzeba nosic tymczasowe szczeki.

bardzo bym nie chciała, żeby ktoś mi znowu spaprał. czy ktoś mi może coś doradzić.

Gość chyba raczej implanty zębów
:P nata - skąd jestes?

z Krakowa, ale chyba mam już obsesję na punkcie tych moich zę bów (teraz ich braku) i jak mi ktoś powie, że trzeba gdzieś jechać - nie ma sprawy. Słyszałam, że w Czechach są tańsi dentyści...

ja wiem tylko tyle, ile mi chirurg szczękowy powiedział - wkeca się tytanową sróbkę, kilka miesięcy ina się \"wrasta\" w kość, następnie na nią inastaluje się ząb. przy spożywaniu zimnych lub gorących potraw można odczuwać ból - ponieważ tytan jest metalem i pod wpływem zimna bądź ciepła rozszerza się lub kurczy.. tyle co wiem..

Gość MOZE JA
DO NATY MOZEMY SZUKAC RAZEM JESLI CHCESZ JA JESTEM Z WARSZAWY TEZ MAM OBSESJE BO WIESZ .......I ZNALAZLAM JEDNEGO DENTYSTE W WARSZAWIE ALE PEWNA NIE JESTEM CO DO NIEGO JESZCZE - WIESZ TEZ SPOTKALAM DENTYSTKE KTORA TAK MI ZASZKODZILA ZE CHCE JA WYSADZIC W POWIETRZE I PEWNIE TO ZROBIE . NIEUFAM NIKOMU ALE TERAZ CHYBA MUSZE KOMUS ZAUFAC WIEC CHYBA SIE ZDECYDUJE. A CO WIESZ O DENTYSTACH W CZECHACH ?

Nie ma sprawy. Ostatnio trafiłam na rozsądnego dentystę, tylko w tym gabinecie implantolog kompletnie nie wzbudził mojego zaufania... I dalej jestem w kropce. Ktoś mi mówił, że w Czechach jest taniej. zainteresowało mnie to, bo mam tam znajomych, ale oni nic nie wiedza, bo nie muszą chodzić.

Gość MOZE JA
A TEN CO NIE WZBUDZIL ZAUFANIA - TO DLACZEGO ?

Gość MOZE JA
A TEN KTORY NIE WZBUDZIL ZAUFANIA - TO DLACZEGO ? BO JAKOS TRZEBA TO SPRAWDZIC CZY MOZNA SIE ODDAC W JEGO RECE . JAK SIE ZACZNIE Z IMPLANTAMI TO TRZEBA KONTYNUOWAC .

Był za młody. Wyglądał jakby dopiero skończył studia. Był tam dlatego, że był bratem tego dentysty, który jest włascicielem gabinetu. I dlatego nawet nie zaczęłam z tymi implantami... Teraz się oczywiście boje, że mi się będą zęby obsuwać albo nie wiadomo co i muszę coś zrobić jak najszybciej.