Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosobaVitalia

to jest przegiecie moja kolezanka jest zdzira

Polecane posty

:O dla takich nie powinno być litosci :O az sie jej boje :(

Gość a co zrobila

wie nawet kontaktuje się z pewnymi dziewczynami które chcą wlac naszej wspolnej kolezance podczas tej bojki chce być obecna i podczas zamieszania iobciac jej włosy do łysych placków z zazdrosci bo dziewczyn ma napawde ładne powiedziała to nam gdy jej nie bylo w jej obecnosci wspołczuje jej niby lize dupe i ogolenie czy wszyscy ludzie są tacy tepi i dziecinni ja pierdole najchetniej to bym sie z nikim nie kolegowała kazdy wykazuje zchowanie ludzi prymitywnyych :o

Gość rozgadana
a najbardziej to chyba ty sama ;/ zalosne

nie !!! powinna byc jakas sprawiedliwosc zadnej litossci ona sie nigdy nie zmieni zawsze bedzie wrednym głpich parszywym babaskiem

nie wiem w czym problem, ja na Twoim miejscu powiedzialabym o wszystkim tej lasce ktora chca pobic, czy tam obciac włosy

Dobrze, ze to byl tylko sen. Ale dzis znow musze isc spac, a jak mi sie przysni to samo? Co robic?

nie mam odwagi jej otym powiedziec bo sie rzucą na mnie i wtedy ja bede ich celem a jak widac sa one nieobliczalne LUDZIE TO PSYCHOLE:( :O

i to jest to czego nie cierpie, boisz sie o swoj tylek i kolezance nie pomozesz zwykle tchorzostwo, one moga ja naprawde skrzywdzic, a jak zobacza ze jestes odważna to Cie nie rusza, zreszta co to ma znaczyc zeby dziewczyny baly sie jakiejs zdziry na nią tez mozna znalezc haka a jesli nadal bedzie straszyc pobiciem to zostaje policja, skonczy sie popisywac gowniara i dostanie nauczke, z doswiadczenia wiem ze takie sa tylko mocne w gębie

Gość ale masz wyobraznie
nie ogladaj juz wiecej tv :D kretynka!

jatez takich ludzi nie cierpie ale po prostu się boje :( one mjaą znajomosci w całym miescie i rózni ludzie sie w tym gronie znjaduja niektórzy to naprawde typowi psychole którym nic nie pomoze i jedyne co mozna by było zrobic to ich xzabic prawo i policja są bezsilne tak naprawde i taka jest prawda

czy TY myslisz ze takie rzeczy tylko sie w telewozji dzieja ? :O

baznadziejna z jakim ty sie menelstwem zadajesz... normlnie szok! w każdym miescie można spotkać takie kurwy, cweli i psycholi ale znimi nie trzeba sie zadawać! Po świecie chodza jeszcze inni ludzie a nie tylko takie badziewiactwo...

Gość ale masz wyobraznie
i w twojej chorej glowie!!!!

z pozoru jest normalna ale tak naprawde to wredne zakompleksione babsko ostatnio na imprezie zaznajomiła sie jako tako z tymi miejscowymi psycholami (chociaż to jeszcze dzieci tk naprawde) no a własnie ta jedna im sie nie spodobała i chca ja lac nbo i ta zdzira wymyslila sobie ze przy okzji obetnie jej włosy bo ją wkurzaja (z zadzrosci:O )

Gość bznadziejna idz sie leczyc
do psychiatry jesli w ogole jeszcze jest ci w stanie pomoc:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

oni nie sa bezkarni nie wciskaj mi kitu, nie wiem po co nam to napisalas dreczy Cie to? wiesz co powinnas zrobic ale TY tchorzysz wiec nad czym tu dumać

Gość i ja dodam cos od siebie
wiesz co twoja kolezanka za obciecie wlosow moze trafic przed sad ;) i wtedy bedzie sprawiedliwosc

no ale co ja mam teraz zrobic ? w tej chwili powiem jej no i co ? dalej bedzie sie kolegowac z "oprawca "od włosów bo ją lubi a tamtych co chca ja bic bedzie unikac a ja zostane sama :o podejrzewam ze reszta moich kolezanek wybierze je towarzystwo bo przynajmniej zawsze sie coś z nia dzieje i mozna poplotkowac o wszystkich :O

Ariane84 świat nie jest taki piękny jak ci sie wydaje, beznadziejna może miec nieźle przesrane za takie coś... znając tych gnomów z poliucji to pojawią sie w domu u tej \"zdziry\", ładnie sie przedstawią i powiedzią że taka i taka laska twierdzi że szykuje sie napaść na dziewczynę...

i ja dodam cos od siebie -->no tak tylko ze ona chce to zrobic tak zeby "ofiara" nie wiedziala ze to ona to jest takie dziweuszysko ze potrafi komus wszystko wmówic wszystko Ariene --> sory ale TY chyba zycia nie znasz są włąsnie i to nie mało przypadki gdzie nie da sie nic zrobic policja ,prawo itd tak naprawde moze gówno zrobic pojde naskarze to mnie brat albo kolega pobije i moze on wtedy tez pojdzie siedziec ale mi zdrowia już nikt nie zwróci :O

anv wiem ze nie jest piekny, niestety wiele razy sie o tym przekonałam,ja tylko napisalam co powinna zrobic i co ja bym zrobila, taka juz jestem ze wole kogos obronic i nie mysle o konsekwencjach, Beznadziejna zrobi to co uważa za słusze, moze anonimowo ostrzec ta laske ze ta zdzira sie na nią szykuje

Beznadziejna szczerze? to znam zycie i to bardzo dobrze i czasami mam wrażenie ze znam życie lepiej niz Ty, przejmujesz sie roznymi pierdolami typu wzrost a czesto a w zyciu sa naprawde powazniejsze problemy, skoro nie pasuja Ci moje rady moge ich wiecej nie udzielac

Gość lecz sie wariatko
taka stara a taka głupia :o

Ariane84 to fakt że anonimowo powinna ją poinformowac o tym co sie kroi... ale naprawde pójści na policje może okazac się czystym somobójstwem! Bohaterstwo, bohaterstwem ale ja bym nie chciała skończyć bez zębów włosów i z potłuczonym szkłem w tylku, bo jeśli te dziewczyny sie dowiedzą że to beznadziejna zrobiła to własnie tak skończy

policja jest ostatecznoscia wedlug mnie, a jesli ta dziewczyne pobija i stanie jej sie cos powaznego? moze dojsc do roznych tragedii...

Ariane84 - ja proponuje zakupić starter np. z orange i po prostu napisać tej dziewczynie sms...

Ariene--. nie no ja z checią czytam rady kazdego również iTwoje ale mam wobec nich takze swoje przemyslenia z któymi sie dziele ok ? :) anonimowo to nie bardzo bo wie o tym zaledwie 5 osob podejrzenia padły by na mnie gdyz czesto sie z tą dziewczyna spotykam ostatnio ale po prostu nie moge już patrzec na ta zdzire ze jest taka pewna siebie i tylko knuje intryge za intryga i obgaduje w czasami naprawde powaznych sprawach

rozumiem Beznadziejna masz swoje zdanie ale... nie rozumiem czemu znowu tchorzysz jak mnie to wkurza:O juz padnie podejrzenie na Ciebie tak oczywiscie, chcesz w ogole pomoc tej dziewczynie? czy myslisz tylko o swojej dupie:O