Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosobaVitalia

to jest przegiecie moja kolezanka jest zdzira

Polecane posty

chce powybijac tych wszystkich psychopatów zeby nie dochodziło do takich sytuacji wogole co to za sposoby z tym "najebywaniem" komus jakby nie mozna było najpierw porozmawiac :o nie wiem sam co chce z jednej strony glupio mi a zdrugiej boje sie włąsnie o własny tyłek tym bardziej ze ja nie wytrzymuje psychicznie jakochkolwiek zatrgów jestem słaba i nie umiem sie bronic

zadaje sie z tymi którzy mnie chca nie na odwrót i takie sa tego skutki :( Ariane--> super :O

a jak stanie sie cos powaznego tej dziewczynie to bedziesz miala wyrzuty do konca zycia. nie badz dupa i powiedz o wszystkim tej biednej dziewczynie a nie marudzisz znowu na forum. ps mowilas ze nie masz kolezanek? prowokacja?

oj wtedy jako tako nie miałąm i chodzilo mi bardziej o to ze w szkole nie mam teraz na wakcje sie jakos odswiezyły gimnazialne znjamosci boze co ja mam robic :( nie wiem naprawde zale sie na forum bo wierze ze mi cos doradzicie sensownego albo powiecie ze to nie ode mnie zalezy i zebym nic nie robila

wiesz o tym wiec masz wybor, albo cos zrobisz ostrzeżesz ją, albo stchorzysz, w sumie nie zdziwilabym sie jakbys nic nie zrobila, to czesto spotykane, lepiej myslec o sobie i dbac o siebie :O

no tak ale ptem zadnej wdziecznosci nie bedzie chocby w postaci tego ze przestanie sie kolegowac z ta zdzira a pojdzie gdzies ze mna od czau do czasu a przystanie pewnie nad tym ze obydie beda mnie za plecami obgadywac i cos knuc

czekasz az ktos napisze ci ze to nie twoj problem i nie masz nic robic. nie moge ci tego napisac. nawet nie wiesz jak wazna jest pomoc osobie ktorej grozi niebezpiczenstwo. nie wiem czy zdajesz sobie sprawe jakie skutki moze spowodowac ta bojka. co by bylo gdybys ty byla na miejscu tej dziewczyny?

jaka wdziecznosc:O jakbym ja spodziewala sie za kazdym razem gdy komus pomoge jakiejs wdziecznosci to chyba bym sie bardzo rozczarowała, takie rzeczy robi sie bezinteresowanie tak po prostu

gdybym była n jej miejsu to bym wolała nie wiedziec szczerze a gdyby juz zrobiły wszytsko to co planuja to złapałabym je kiedys osobno torturowałą kilka godzin a potem bym siebie zabiła

i to wg mnie byłoby sprawiedliwe to jest własnie sprawiedliwosc a nie jakies głupie sady i wiezenia

40 Nowa w miescie prawdziwa ---> dlaczego ? przeciez ja nie opowidama na wstepie o tym co bym zrobiłą gdyby mnie ktos tak a tak potraktował

szkoda mi tylko tej dziewczyny. przykro jej bedzie jak dowie sie ze o wszystkim wiedzialas i nic nie zrobilas. nie masz przyjaciol bo nie potrafisz nic od siebie dac. za mile gesty oczekujesz nagrody. nic nie chesz zrobic bezintaresownie, zeby komus pomoc... masz takich przyjacol na jakich zasluzylas. mimo wszystko prosze cie zebys powiedziala o wszystkim tej dziewczynie. naprawde nie zdajesz sobie sprawy jakie moga byc konsekwencje tego co zamierzaja zrobic te dziewczyny...

no ale nawet jak jej [powiem to co myslisz ze z domu nie bedzie wychodziła ? złąpią ja tak czy siak a za przciek a też w morde dostane :O

beznadziejna jesli ta twoja koleżanka którą chcą pobić jej taka sama jak jej oprawczyni to pewnie niejednokrotnie ktoś ją po mordzie lał:P jak dla mnie to porachunki głupich zdzir...

nie jest taka sama jak te zdzirska

jedyne co Ci moge polecić to zmienic towarzystwo... jesli ja chcą lać to czemu ciebie nie?? Przecież ty tez możesz im jakoś podpaść... a z tą koleżanka to faktycznie przerąbane... z jednej strony nalezało by pomóc a z drugiej jak te dziewczyny sie o tym dowiedzą że jej pomogłaś to mogą cie zlać z 20X bardziej niż ją...

Nowa w miescie prawdziwa -a ty byś pomogła komuś gdybyś wiedziała że mozesz skończyć martwa w śmietniku??

rownie dobrze ta dziewczyna moze skonczyc martwa w smietniku a wtedy beznadziejna bedzie miala wyrzuty sumienia ....trudna sprawa, anonim jest najbezpieczniejszy wedlug mnie, poza tym oni tez moga ją kiedys znielubic i pobic,,

nie wiem ona podobno sie na nich krzywo spojrzała na jakies tam imprezie ja zamieniałam z nimi pare słow kiedys tam po za tym siotra jedenj z nich chodzi z moimi siostrami do klasy moze też dlatego :O a moze ze jej zazdroszcza urody i tych włosów !!!? :O nie no przestncie :( martwa ja licze ze najwyzej obetnie sie na chłopaka i bedzie miała kilka siniaków :(

beznadziejna w każdym razie powinnaś coś zrobic, może coś wykombinujesz i jej pomożesz... w kazdym razie nie zadawaj sie z tymi koleżankami,...

Nowa w miescie prawdziwa - w takiej sytuacji wszystko może sie zdarzyć:( ale naprawde w takim wypadku takie bohaterstwo o którym mówisz to czysta głupota... dlatego beznadziejna powinna wymyślić coś dziki czemu obydwie z koleżanką wyszły by bez szwanku.... a ty beznadziejna pamietaj że one faktycznie mogą ją zabić i wted do końca życia będziesz żyła z świadomością że miałam udział w morderstwie...

w sumie z dwojga zlego lepiej zebm ja umarła bo i tak nie mam checi zycia niz ta dziewczyna ktróra pewni chce zyc i gdyby zalezało od zycia zrobiłabym to ale boje sie omieszenia , samego pobicia czy nawet nachodzenia czy szykanowania mojej rodziny w tym siostr które chodza z nimi do szkoly a nawet do siostra jedenj z nich i ta od "nozyczek" do klasy:O a nie wiem czy bede sie w stanie potem sama zabic przerazaja mnei te miliony minut nieubłagalnego stresu jaki by sie z tym wiazal